Ιωάννης Σπ. Λαζαράκος
E–mail: jlazarakosdim@yahoo.gr

Αναδρομή στο χθες

Όπως είχαμε γράψει πέρυσι η ζωή μας άλλαξε, ανεπιστρεπτί, από τις 26 Φεβρουαρίου 2020. Ημέρα που ξεκίνησε η καραντίνα (Lockdown) λόγω του covid-19. Και επειδή ενός κακού μύρια έπονται, εμείς είχαμε και τα μεγάλα εθνικά και οικονομικά προβλήματα! που δεν είχαν οι άλλοι ευρωπαίοι εταίροι μας της ζώνης του Ευρώ.

Όλοι οι διάβολοι έπεσαν πάνω στην Ελλάδα για να την εξαφανίσουν, αφού δεκαετίες προηγούμενα προσπάθησαν να εκφυλίσουν τους ‘Έλληνες, πράγμα που πέτυχαν μερικώς. Όμως, όλοι αυτοί οι διάβολοι (φίλοι και εχθροί) δεν υπολόγισαν την εξίσωση του Ηράκλειτου. Ότι ένας Έλληνας μη εκφυλισμένος στέκει απέναντι σε 10.000 εκφυλισμένους! Δηλαδή 1000 μη εκφυλισμένοι Έλληνες με άνεση και επιτυχία αντιπαρατίθενται σε 10.000.000 εκφυλισμένους!

Τώρα εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας μας, πως η Ελλάδα θα συνεχίσει να ζει και να υπάρχει με τους Έλληνες, όταν άλλα έθνη θα χαθούν οριστικά όπως ιστορικά έχει ήδη συμβεί. Πολύ δε περισσότερο που οι άριστοι Έλληνες δεν είναι μόνο 1000 αλλά εκατοντάδες χιλιάδες!

Οι μάσκες έπεσαν

Αφού λοιπόν περάσαμε τα Μνημόνια με φτωχοποίηση και πάνω από 20.000 αυτοκτονίες, ενεργοποιήθηκε το παλαιό «ηφαίστειο» του τουρκικού κινδύνου και «καπάκι», όπως λέει ο λαός, ήρθε και ο κορωνοϊός. Πέρα όμως απ’ όλα αυτά, στα νότια και νοτιανατολικά της Ελλάδας και της Κύπρου, διάφοροι τοπικοί πόλεμοι εξελίσσονται! Καθώς επίσης και η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ελλάδος – Κύπρου με την Τουρκία. Επειδή όμως «ουδέν κακόν αμιγές καλού», ο covid-19 μας έφερε τις μάσκες αλλά παράλληλα έριξε και τις μάσκες. Οι μάσκες που έπεσαν φανέρωσαν τα πρόσωπα και τα προσωπεία! Όλων αυτών που χρόνια και χρόνια μας το έπαιζαν εθνοσωτηρούληδες, φίλοι του λαού και πολλά άλλα φούμαρα. Σήμερα οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά ποιούς οφείλουν να εμπιστευθούν και ποιούς να απορρίψουν οριστικά και αμετάκλητα, διότι οι ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ!

Δύο μόνο κατηγορίες Ελλήνων δικαιολογούνται ιστορικά να παραμείνουν προσκολλημένοι στους απατεώνες σωτηρούληδες. Αυτοί που έχουν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και οι ηλίθιοι, που λαϊκά αποκαλούνται και «πιθήκια». Οι μεν πρώτοι έχουν τυφλωθεί από τον Μαμμωνά και δεν βλέπουν την άβυσσο που θα καταπιεί αυτούς και τα παιδιά τους, όταν θα γίνουν πάμφτωχοι, από την μία στιγμή στην άλλη, καθώς το αποκεκαλυμμένο Σχέδιο διατάζει και το οποίο εξελίσσεται στις μέρες μας ραγδαία. Οι δεύτεροι δε, δηλαδή οι ηλίθιοι, αυτοί ούτε κατάλαβαν γιατί γεννήθηκαν, ούτε αντιλαμβάνονται γιατί ζουν! Και πολύ περισσότερο πιστεύουν πως όλοι εμείς θα πεθάνουμε και αυτοί με το χυδαίο υλισμό τους και το ένοχο εγώ τους θα επιβιώσουν! Ενώ ήδη συμβαίνει το αντίθετο και θα αυξηθεί αυτό απ’ εδώ και πέρα…

Με ανάποδα βήματα

Εμείς και στις δύο αυτές εκφυλισμένες κατηγορίες των Ελλήνων, με την εν Χριστώ αγάπη, ευχόμαστε, γρήγορα-γρήγορα! με ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ να απομακρυνθούν από την ψυχοκτόνο και ανθρωποκτόνο φρικτή πλάνη, που τους τυφλώνει. Ας μάθουν, επιτέλους, οι πλανημένοι και δυστυχισμένοι πως τους αγαπάμε αληθινά και όχι ψεύτικα όπως αυτοί αγαπούν. Διότι τι αγάπη είναι αυτή, όταν με τα έργα τους ανοίγουν τάφους για τα παιδιά τους;

Η εν Χριστώ αγάπη είναι ευεργετική και ωφέλιμη. Δεν φθονεί, δεν ξιπάζεται και δεν φέρεται με αλαζονεία, αυθάδεια και υπερηφάνεια. Και όσοι εν χριστώ αγαπούν εκ μέρους γνωρίζουν και εκ μέρους προφητεύουν, σε αντίθεση με τους πλανεμένους – τυφλούς που τίποτα δεν γνωρίζουν και τίποτα δεν προβλέπουν, ενώ με οίηση κραυγάζουν σαν κύμβαλα πως όλα τα γνωρίζουν και όλα τα προβλέπουν!

Έτσι μας ορίζει την αγάπη ο θείος Παύλος, στην Α΄ προς Κορίνθιους Επιστολή, 13 κεφάλαιο, και που όλοι πρέπει όχι απλά να τη διαβάσουμε, αλλά να την αποστηθίσουμε και να τη λέμε καθημερινά.

Οι μάσκες έπεσαν. Φανέρωσαν τους αντίθεους, τους ψευτοσωτηρούληδες, τα λιλιπούτεια αλλά και γιγάντια επιστημονικά αναστήματα, τους πραγματικούς φίλους του λαού! Και όχι των ημετέρων, που η φιλία τους δημιουργεί τη φασιστική μειοψηφία και χρήσιμο εργαλείο όλων αυτών που κυβερνούν τα πλήθη αντίχριστα και απάνθρωπα, ενώ παριστάνουν τους μεγάλους δημοκράτες.

Οι μάσκες έπεσαν και φανερώθηκαν οι επίορκοι, οι άρπαγες τίτλων και αξιωμάτων. Γενικά ο Αγιοτριαδικός Θεός φανέρωσε τους λύκους που φορούσαν προβιά προβάτου. Επομένως ο καθένας μας ας επιλέξει την πορεία του και τις από εδώ και πέρα πράξεις του.

Επίλογος

Και κλείνουμε το παρόν με το τέλος της προφητείας του Αγίου Ζαχαρία και την οποία επίσης συνιστούμε να τη μελετήσετε προσεκτικά:

«Στο τέλος των καιρών όλα τα έθνη θα υμνούν και θα δοξάζουν τον Κύριο των δυνάμεων -την Αγία Τριάδα-».

Μην συναριθμίζεστε με πράξεις και λόγια με τους αντίχριστους. Να τους διακρίνετε χωρίς να σας πλανούν οι τίτλοι και τα αξιώματα τους, τα οποία άρπαξαν εξαπατώντας μας. Να διακρίνετε τους άξιους που φέρουν τίτλους και αξιώματα και αυτούς να εμπιστεύεστε και να ακολουθείτε. Τους προβατόλυκους να περιφρονείτε και να προσεύχεστε στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό να τους φωτίσει. Κατά τον Άγιο Αρσένιο τον Καπαδόκη (νονό του Αγίου Παϊσίου ) να διαβάζετε τον ψαλμό Β΄.(2). Και για προστασία σας από τον covid-19 να διαβάζετε τον 90 ψαλμό.

το διαβασαμε    

πατηστε εδώ

Αφήστε μια απάντηση