Εν έτει 2021 υπόδουλοι της έλλειψης πόσιμου νερού

Κύριε Πρόεδρε της ΔΕΥΑΓ

Εντελώς τυχαία στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης facebook , διάβασα το παρακάτω έγγραφό σας, με αρ. πρωτ.  195 (αν διακρίνω καλά) και ημερομηνία 14/04/2021 με το οποίο απευθύνεσθαι στον κ. Αναστάσιο Χαχλάκη σχετικά με αίτημα ΤΡΙΑΝΤΑ κατοίκων (προφανώς τριάντα οικογενειών θα εννοείται, αλλά ντραπήκατε να το γράψετε), να συνδεθούν με το δίκτυο ύδρευσης. Όπως επίσης διαβάζω και στα σχόλια της κυρίας Μελίνας Χαχλάκη, ότι κατατέθηκε και το 2018 αίτηση με ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ κατοίκους, και έλαβαν αρνητική απάντηση!

Σύμφωνα δε με αυτά που αναφέρετε στην επιστολή αυτή ” Είμαι στην ευχάριστη θέση ” ! Εσείς είστε στην ευχάριστη θέση κύριε πρόεδρε η η υπηρεσία; Δική σας είναι; για να ξέρουμε σαν πολίτες του δήμου που να απευθυνθούμε! Στη συνέχεια καλείτε τους αιτούντες να καταβάλουν τα τέλη σύνδεσης και η υπηρεσία μέχρι το καλοκαίρι θα έχει εκτελέσει το έργο! Τι τα κάνετε τα παραπάνω χρήματα που εισπράττετε από τους λογαριασμούς κύριε πρόεδρε; δεν περισσεύει κανένα ψιχαλάκι και γι’ αυτούς τους δημότες;

Έτσι τιμάτε τους Μανιάτες κύριε Πρόεδρε;

Κύριε πρόεδρε! Μόνο να γελάσω μπορώ με τα γραφόμενά σας απευθυνόμενος προς τριάντα οικογένειες της Καινούργιας Χώρας! Προφανώς θέλετε να τους υποχρεώσετε, για να σας θυμηθούν στις επόμενες εκλογές έτσι; η κάνω λάθος; η συνήθης τακτική του υποψήφιου πολιτικού! Εν έτει 2021! Εν έτει 2021, ήτοι 200 χρόνια από την κήρυξη του πολέμου ενάντια στην Τουρκιά! Και καμαρώνατε μπροστά στην πρόεδρο της δημοκρατίας ντυμένος Μανιάτης πολεμιστής! Και καμαρώνατε και στην Κρήτη μπροστά στο άγαλμα της Νίκης, εις μνήμην των Μανιατών που έπεσαν στην Κρήτη!

Και κρατάτε υπόδουλη την Καινούργια Χώρα χρόνια τώρα υπό το καθεστώς της λειψυδρίας! Αντί να τους έχετε ήδη συνδέσει στο δίκτυο της ύδρευσης και να σας στέλνουν χαρτιά όλη αυτοί οι κάτοικοι για το ευχαριστώ! Είναι ντροπή σας να μεταχειρίζεστε κατ’ αυτόν τον τρόπο  την σήμερον ημέρα ΤΡΙΑΝΤΑ οικογένειες σε μια απομακρυσμένη περιοχή! Μάλλον θα φταίνε αυτοί που διάλεξαν να κατοικίσουν στα πατρογονικά τους εδάφη και δεν τα άφησαν έρμαιο να πουληθούν σε ξενόφερτους και εισβολείς!

Έστω και τώρα κύριε Πρόεδρε

Έστω και τώρα κύριε Πρόεδρε, αφού αφήσατε επί του εγγράφου την προεκλογική σας σφραγίδα, ενεργείστε τάχιστα, ώστε το νερό να φτάσει στα σπίτια των κατοίκων της Καινούργιας Χώρας! Δεν θα είναι καθόλου ευάρεστο σε μένα ως δημοσιογράφου, να αποθανατίσω τη μεταφορά νερού για ιδιωτικών βυτιοφόρων οχημάτων για να έχουν νερό αυτοί οι άνθρωποι! Θα χαρώ ιδιαίτερα αν μάθω ότι τα έξοδα μεταφοράς των ιδιωτικών βυτιοφόρων τα πληρώνει η υπηρεσία σας η ο δήμος! Πέραν όλων των παραπάνω που σας καταλογίζω, πιστεύω στην άμεση δράση σας, στις ικανότητές σας, και ότι μπορείτε σε ελάχιστο χρόνο να έχετε συνδέσει την Καινούργια Χώρα με το δίκτυο ύδρευσης! Θα παρακολουθώ στενά το θέμα κύριε Πρόεδρε και θα χειροκροτήσω πρώτος αυτή σας την ενέργεια!

Πέτρος Καπερναράκος

Αφήστε μια απάντηση