Αναδρομή στο παρελθόν

Δεν είναι πολύ μακριά τα χρόνια εκείνα, που σαν έφηβος ή και λίγο μετά το στρατό, τριγυρνούσα τις νύχτες σε ” περίεργα στέκια” για δουλειά η για διασκέδαση. Δεν είναι μακριά εκείνα τα χρόνια, που περπατώντας σε διάφορες συνοικίες της Αθήνας, έβλεπες ρημαγμένα κορμιά να κείτονται σε πεζοδρόμια, παγκάκια, πόρτες πολυκατοικιών, κ.λ.π.!

Κορμιά ρημαγμένα, από την αδιαφορία της πολιτείας, την άγνοια των οικείων τους, την άγνοια γενικά που επικρατούσε εκείνη την εποχή. Χρήστης ναρκωτικών; Τελειωμένος, φευγάτος, και χίλια δυο άλλα κοσμητικά επίθετα, χαρακτήριζαν τον χρήστη διάφορων ουσιών!

Η γνώση σώζει

‘Οσο προχωράει η επιστήμη της ιατρικής, τόσο προχωράνε και αυξάνονται οι ελπίδες, να σωθεί ο ασθενής απ’ αυτό που τον ταλαιπωρεί για χρόνια. Και βλέπουμε πραγματικά σε πολλές περιπτώσεις, να σώζονται άνθρωποι από την πρόοδο της ιατρικής επιστήμης!

Στα πλαίσια της δημοσιογραφικής και τηλεοπτικής μου δραστηριότητας, γνώρισα έναν θεραπευτή – ιατρό ο οποίος ασχολείται με την απεξάρτηση ατόμων από διάφορες ουσίες. Ακούγοντάς τον σε τηλεοπτική μου εκπομπή στο vachosradio, έμαθα ότι εδώ και πολύ καιρό, χρόνια ίσως, ο άνθρωπος – ιατρός, θεραπεύει ολοκληρωτικά από τα ναρκωτικά άτομα που για εμάς τους απλούς πολίτες, βρίσκονται με το ένα πόδι στον τάφο.

Τον άκουσα να μιλάει έτσι απλά! για το πόσο εύκολο είναι να σωθεί ένας άνθρωπος από τα ναρκωτικά! και δεν πίστευα στα αυτιά μου! Παρακολουθήστε την εκπομπή και θα καταλάβετε τι σας λέω!

Πρώτες βοήθειες σε χρήστη με υπερβολική δόση

Στην επόμενη εκπομπή στις 30/05/2021 στις 18.00 το απόγευμα θα μιλήσει για τις πρώτες βοήθειες που μπορεί να δώσει η οικογένεια του χρήστη στον χρήστη μέχρι να έρθει βοήθεια! ”Μια ενεσούλα είναι και θα τον κρατήσει στην ζωή” μου είπε χαρακτηριστικά! Περιμένω με ανυπομονησία να έρθει η Κυριακή το απόγευμα για να ακούσω αυτά τα ενδιαφέροντα πράγματα!

Ναρκωτικά: σκοτώνουν όσο και η αδιαφορία

Ναι φίλοι μου! όσο εμείς αδιαφορούμε για την γνώση, για την ενημέρωσή μας, τα ναρκωτικά θα σκοτώνουν ανελέητα! Προσπαθείστε να ενημερώσετε το γνωστό σας το φίλο σας τον γείτονά σας που έχει ένα τέτοιο περιστατικό στο σπίτι του! Τότε τα ναρκωτικά δεν θα έχουν σκοτώσει άλλον ένα συνάνθρωπό μας!

Δείτε την εκπομπή και θα καταλάβετε τι σας λέω!

Αφήστε μια απάντηση