Οι εργασίες ξεκινούν

Ξεκινώντας οι εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα από την ” Ανάληψη” μέχρι την οδό Ερμού στο Γύθειο, πολίτης του δήμου κάνει καταγγελία και το έργο σταματάει! Προφανώς υπήρχαν οι σχετικές αδειοδοτήσεις, γιατί το έργο λίγο αργότερα συνεχίστηκε.

Σε ανάρτησή της η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ανατολικής Μάνης κ. Λυροφώνη Γεωργία σχολιάζοντας δυσμενώς την ενέργεια του πολίτη στην προσωπική της σελίδα στο fb κάνει λόγο για δωρεά! Προκαλώντας έτσι πολίτες να σχολιάσουν κατά του προσώπου του η της καταγγέλλοντος!

Γράφει η συγκεκριμένη κυρία ” ….. δωρεά που έχει γίνει δεκτή από το δημοτικό συμβούλιο”, εκθέτοντας έτσι όλους τους συναδέλφους της του δημοτικού συμβουλίου. Βέβαια δεν βρέθηκε κανείς να της θυμίσει ότι η αποκατάσταση του συγκεκριμένου ασφαλτοτάπητα είναι στις υποχρεώσεις των εταιρειών αιολικών πάρκων. Και απορρέει από την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου 281 της 18-10-2018.

 

 

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε, ότι το δικαίωμα της καταγγελίας, το έχει κάθε πολίτης και μπορεί να καταγγείλει κάθε τι που νομίζει ότι είναι παράνομο! Έτσι ασκείται έλεγχος στην εξουσία! Εκτός και αν η εξουσία έχει εκ των προτέρων φροντίσει να ενημερώσει σχετικά τους πολίτες. Και την αρμόδια για τον έλεγχο δημόσια Αρχή! Η οποία Αρχή θα ενημέρωνε τον καταγγέλλοντα για την αδειοδότηση του έργου και αυτό δεν θα σταματούσε!

” Οι επικίνδυνοι ξαναχτυπούν”

Προφανώς λοιπόν το λάθος έγινε εξ’ αρχής, με ”δράστη” την δημοτική Αρχή, συμπαρασύροντας, δημόσια Αρχή και συμπολίτη μας. Με αποκορύφωμα την ανάρτηση της κυρίας Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λυροφώνη, η οποία θέλησε ” να μνημονεύσει με ξένα κόλλυβα”! 

Εάν η Δημοτική Αρχή είχε πράξει τα δέοντα για το συγκεκριμένο έργο, θα είχε προστατεύσει την ” δική της σύμβουλο” από το ρεζιλίκι της ανάρτησής της, αλλά και το έργο από τον ”κακό συμpολίτη μας” όπως διατείνονται! Να λοιπόν που για άλλη μια φορά, οι ” επικίνδυνοι ξαναχτυπούν” ! Και σίγουρα μέσα σε αυτούς δεν είναι ” ο κακός συμπολίτης μας”, ούτε και οι θερμοκέφαλοι ακόλουθοι της κ. Προέδρου στην προσωπική της σελίδα στο fb! Τα σχόλια δικά σας!

Δείτε την απόφαση! στην τρίτη σελίδα ο όρος αποκατάστασης του οδοστρώματος!

6ΥΣΥΩΨΗ-ΖΨ9 ΑΔΣ 281 28 10 2018 ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΜΑΚΡΥΛΑΚΚΩΜΑ (1)

Αφήστε μια απάντηση