για το ιδιοκτησιακό της Μάνης

Διαβάζω εξοργισμένος  τα παρακάτω: 

ΘΕΜΑ: Θέμα 3ο
: Συζήτηση και λήψη απόφασης που αφορά το ιδιοκτησιακό της
Μάνης.
[αρ. πρωτ.: 3/Φ.0002/12-01-2020 (δικό μας) και 15800/25-11-2019
(δικό σας)]

Στη σελίδα 1 βλέπουμε ” ΑΠΟΝΤΕΣ  και οι 13 σύμβουλοι του συνδυασμού Μ.Π.Ρ.Ο.Σ.Τ.Α. του δημάρχου Πέτρου Ανδρεάκου, όπως και ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Στη σελίδα 2 διαβάζουμε τα λεγόμενα του κ. Φιλιππάκου:

ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ: Εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων συμπατριώτη μας κατά των αιολικών πάρκων – ανεμογεννητριών στο Πρωτοδικείο Γυθείου για την ιδιοκτησία του, οι εταιρείες πέραν της δικηγόρου κας Ανθής Μπαϊτσάρη κάλεσαν και συνήγορο εκπρόσωπο του Ελληνικού Δημοσίου ως ιδιοκτήτη εκτάσεων 28 χιλιάδων  στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης η οποία επικαλέστηκε το τεκμήριο του Δημοσίου.

Τα βασικά επιχειρήματά του ήταν: ότι οι εκτάσεις αυτές ανήκουν σε Τούρκους κατοίκους και ότι περιήλθαν στο Ελληνικό Δημόσιο είτε ως διάδοχο των Οθωμανών αφού ανήκαν σε Τούρκους, είτε ως λάφυρα πολέμου γιατί ενίκησε αυτό στο μεταξύ τους πόλεμο και ζήτησε να παρουσιάσουν οι ιδιοκτήτες Μανιάτες τα κοτέτσια και τα ταπιά, χρυσόβουλα όπως τα έλεγαν τότε, παραχώρησης των Τούρκων πασάδων προς αυτούς.

Ερωτάται: Συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τον ισχυρισμό του Ελληνικού Δημοσίου ότι η Μάνη κατοικείτο από Τούρκους βάσει του Νόμου 998 του 1979; Συμφωνούμε ή διαφωνούμε ότι η Μάνη διοικείτο από Τούρκους πασάδες και εάν πού (;), να αναφέρουμε κάποιος, και αυτά τα ερωτήματα απευθύνονται στη Δημοτική Αρχή δια των πρακτικών.

Συνεχίζουμε με τα λεγόμενα του κ. Φιλιππάκου:

Συμφωνούμε ή διαφωνούμε ότι η Μάνη άρχισε πρώτη τον αγώνα της Επανάστασης του 1821; Και μαζί με άλλους Έλληνες ίδρυσαν το Ελληνικό Κράτος και κατ’ επέκταση το Ελληνικό Δημόσιο; Συμφωνούμε ή διαφωνούμε; Οτι το Ελληνικό Δημόσιο ελευθέρωσε τη Μάνη ως ισχυρίζεται ο εκπρόσωπος του Δημοσίου, τη στιγμή μάλιστα που δεν υπήρχε;

Γιατί κύριε Ανδρεάκογλου και κυρία Λυροφώνογλου και λοιποί τουρκοσπορίτες που τους ακολουθείται, γιορτάζετε την 17η Μαρτίου 1821; Τι γιορτάζετε τότε ρεμάλια; την ελευθερία της Μάνης από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ που δεν υπήρχε; Πόσοι έχουν αναφερθεί στην Μάνη ρε Τουρκόσποροι (αφού υπερασπίζεσθε τους Τούρκους προγόνους σας) και έχουν πει ότι αν δεν ξεσηκωνόταν η Μάνη δεν θα υπήρχε Ελλάδα; που υπήρχε Ελληνικό Δημόσιο; 

Κυρία Μπαλιτσάρογλου ποιος στα είπε εσένα αυτά; Προσβάλεις την μάνα σου με αυτά που λές! μας λες ότι σε έκανε με Τούρκο και έμαθες την Ιστορία της Μάνης! ντρέπομαι για σένα! ντρέπομαι για σένα δυο φορές! Μία γιατί ντροπιάζεις τους γονείς σου, και μία γιατί ο αείμνηστος πατέρας σου, Άνθρωπος στην εποχή του, είχε βαφτίσει τον μεγάλο μου αδερφό! ντρέπομαι για την κατάντια σου όσα και να σου έδωσαν να ξεστομίσεις τέτοιες βρωμιές για την Μάνη και τους Μανιάτες! η να μην αντιδράσεις στα λεγόμενα του πληρωμένου εκπροσώπου του Ελληνικού Δημοσίου!

να μην ξαναπατείστε το πόδι σας στον εορτασμό της 17ης Μαρτίου

Κύριε Ανδρεάκογλου, κυρία Λυροφώνογλου, κυρία Μπαλιτσάρογλου και λοιποί τουρκοσπορίτες του συνδυασμού Μ.Π.Ρ.Ο.Σ.Τ.Α. να μην ξαναπατείστε το πόδι σας στον εορτασμό της 17ης Μαρτίου, αλλά και σε καμιά Εθνική Εορτή της Ελλάδας και της Μάνης! να πάτε στον Ερντογάν αφού είστε υποστηρικτές του!

Και όλοι εσείς οι ψηφοφόροι που τους ακολουθείται να ονομαστείτε Τουρκοσπορίτες ! Η Μάνη δεν χρειάζεται Μπάσταρδους! Η Μάνη θέλει παλικάρια!

Γι’ αυτό απουσιάζατε από την ψηφοφορία; για να μην ψηφίσετε εναντίον των προγόνων σας; Καλά κάνατε μπράβο σας!

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ! Δεν σας αξίζει η διοίκηση της Μάνης! είστε μειοψηφία! Μαζί σας και ο Θεοδωρικάκος που στήριξε την Οθωμανική Διοίκηση της Μάνης!

ιδιοκτησιακο

Αηδιασμένος μαζί σας σας αφήνω στην κρίση του Μανιάτικου Λαού! Αν σας ξαναψηφίσει έστω και ένας να θυμάται ότι και αυτός αποτελεί τούρκικη σπορά σε μπάσταρδο χωράφι!

Καληνύχτα σου κύριε Ανδρεάκογλου- Ερντογάν με το συνάφι σου! Ευχαριστώ δεν θα πάρω!

 

 

 

 

 

Να θυμάσαι την επέτειο κυρία Λυροφώνογλου και ότι έχεις σχεδιάσει για το μέλλον!

 

 

 

 

 

Να τους αγιάσεις κι άλλη φορά σεβασμιότατε Άγιε Μάνης! αυτοί θα σου κόψουν το κεφάλι!

 

 

 

 

 

 

Να τους αγιάσεις κι άλλη φορά πανοσολογιότατε Αρχιμανδρίτη Συμεών! αυτοί θα σε κρεμάσουν σαν τον Χριστό μας!

 

 

 

 

 

Σας το αφιερώνω κύριοι – ογλου και ακόλουθοί τους!

Στη Μάνη τόπο ιερό, ήρθα να προσκυνήσω/ Προσηλιακή κι αποσκιερή το χώμα,  να φιλήσω.

Από την Μάνη κίνησαν πολεμιστές με ανδρεία/ Και πολεμήσαν την τουρκιά σαν τ’ άγρια θηρία.

.Μανιάτες πάρτε τ’ άρματα ετούτη δω την ώρα/ Μανιάτες πάλι στην πρωτιά, που κινδυνεύει η χώρα.

Μανιάτες πάρτε το σπαθί και κόψτε το κεφάλι/ Ποιανού τη χώρα εσκλάβωσε, να λευτερώστε πάλι .

Ρουφιάνοι και πραματευτές μπήκαν στα Δημαρχεία/ σύμβουλοι που πληρώνονται από τη Γερμανία.

Δήμαρχος και σύμβουλοι καλοί πραματευτάδες/ του Ερντογάν απόγονοι τσεπώσαν τους παράδες.

Ακούστε εσείς οι Μ.Π.Ρ.Ο.Σ.Τ.Ι.Ν.Ο.Ι., πιστοί στην προδοσία/ Τη Μάνη επουλήσατε υπέρ της Γερμανίας

Ξενόφερτοι και εισβολείς, την Μάνη κατακλύσαν/ Προδότες και πολιτικοί τους νόμους καταργήσαν.

Θέλουν τη Μάνη σώκλειστη μες της Τουρκιάς τα τείχη/ και να’ναι η  πείνα η δυστυχιά των Μανιατών η τύχη.

Εσείς δε λογιστήκατε, Έλληνες και Ελληνίδες/ Σαν τα θεριά πως μάχονται, για ελεύθερες πατρίδες.

Με θάρρος Ελληνόπουλα, τα τραγουδάνε τώρα/ Της λευτεριάς τα άσματα στη σκλαβωμένη χώρα.

Άκου και συ Δημάρχοντα, καλά κατέγραψέ το /Ταμπέλα θα σου βάλουμε, προδότης εις το σβέρκο. 

Αφήστε μια απάντηση