να την θυμάστε αυτή την επέτειο κ. Λυροφώνη! γιατί θα σας θυμηθούν και οι ψηφοφόροι σας!

Σίγουρα έχετε σχεδιάσει πολλάααααααααααα για την Μάνη! 

φαινόμενα αυτοπροβολής και αυλοκολακείας

Μετά και τις τελευταίες δημοσιεύσεις μας, φαινομένων αυτοπροβολής και αυλοκολακείας, αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε, τι πραγματικά συμβαίνει στη Δημοτική Αρχή του Δήμου Ανατολικής Μάνης. Και συγκεκριμένα στα μέλη του συνδυασμού ” Μ.Π.Ρ.Ο.Σ.Τ.Α.” που έχουν εκλεγεί δημοτικοί σύμβουλοι!

Φαινόμενα αυτοπροβολής ( άρθρο μας για δωρεά προτομών και αγάλματος), τα χρειάζονται; Φαινόμενα αυλοκολακείας (άρθρο μας περί παραπληροφόρησης ασφαλτοστρώσεων), τα χρειάζονται; Φαινόμενα( άλλος γευματίζει, άλλος πίνει, άλλος πληρώνει, άλλος βαράει παλαμάκια), μας έχουν κάνει να σκεφτόμαστε διάφορα.

βρίσκονται σε παροξυσμό, ντελίριο η αυταπάτη; 

Όλα τα παραπάνω, έρχεται να μας τα επιβεβαιώσει η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λυροφώνη Γεωργία, με ενέργειές της, που προφανώς  έκανε με εντολή Αρχηγού (Δημάρχου), εναντίον απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου!

Μα γιατί τόσο μένος κυρία Πρόεδρε Δημοτικού Συμβουλίου; είστε παρορμητική; είστε ευέξαπτη; δεν σας κάθεται καλά; μια απόφαση κυρία πρόεδρε είναι δημοτικού συμβουλίου εναντίον των αφεντικών σας αιολικάδων! Γιατί θέλετε τόσο έντονα να δείχνετε ότι τους υποστηρίζετε; Σας το επιβάλλει ο Μέγας Αρχηγός; ηηηηηηηη έχετε τίποτα κρυφά νταλαβέρια πίσω από την πλάτη του, και ενεργείτε προς επιβεβαίωση των απολαβών σας όποιες και αν είναι αυτές; καλοπροαίρετα ρωτάω για να μαθαίνω και εγώ να κάνω το ίδιο!

Η πιστεύετε ότι η παρουσία σας στη Δημοτική Αρχή έχει καταλάβει μόνιμη θέση και ενεργείται κατ’ αυτόν τον τρόπο; Μάλλον βρίσκεσται σε παροξυσμό, ντελίριο, η αυταπάτη.

τα πρακτικά των  αποφάσεων

Διαβάστε στα παρακάτω έγγραφα, τις αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου, κατά των οποίων στράφηκε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

6ΕΩΨΩΨΗ-ΒΑΦ (2) ΨΤΨΣΩΨΗ-1ΕΗ

Κρατάω στο αρχείο μου μια εκ των αποφάσεων κατά των οποίων προσέφυγε η κ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά κατά τα γραπτά του πρακτικού συμφωνεί και όλος ο συνδυασμός Μ.Π.Ρ.Ο.Σ.Τ.Α. του νυν Δημάρχου Πέτρου Ανδρεάκου. Θα την δημοσιεύσω σε επόμενο άρθρο μου έτσι ώστε να σας δώσω να καταλάβετε τι εστί Δήμαρχος και παράταξη Μ.Π.Ρ.Ο.Σ.Τ.Α.!

Η προσφυγή της κ. Λυροφώνη

προσφυγή Λυροφώνη

Η απάντηση τη επιτροπής

Δυστυχώς για την κ. Λυροφώνη την απέρριψε ” επειδή πέρασε το απαιτούμενο χρονικό διάστημα”! Δηλαδή κ. Λυροφώνη μετά του αρχηγού σας πιαστήκατε ” Αδιάβαστη” και ξευτιλιστήκατε με εντολή του αρχηγού του συνδυασμού σας προφανώς!

Scan_20210604_193002 (2)

Ερωτάται η κ. Λυροφώνη

Βρίσκεσται σε παροξυσμό, ντελίριο η αυταπάτη κυρία Λυροφώνη;

Καταθέσατε μια προσφυγή επικαλούμενη σχετική νομοθεσία, αλλά επισυνάπτοντας ότι σας σύμφερε! Πιστεύοντας προφανώς ότι η πολιτική δύναμη του αρχηγού σας, του αξιότιμου καπηλευτή δωρεώνδιαβάστε εδώ ) θα πίεζε την επιτροπή να κάνει δεκτή την προσφυγή σας! Αλλά ατυχήσατε! Ευτυχώς που υπάρχουν διαβασμένοι και έντιμοι λειτουργοί της δημόσιας διοίκησης!

Δεν είχατε την πολιτική ευθιξία να ζητήσετε μία συγνώμη για το ” αδιάβαστο” της προσφυγής σας στον κόσμο που σας ψήφισε! Τους ντροπιάζετε! Αδιάβαστη! Ψεύτρα (ασφαλτόστρωση στο Γύθειο) συν τα άλλα που θα δημοσιεύσω στην συνέχεια σε άλλο άρθρο! Παραιτηθείτε κ. Λυροφώνη πριν βρεθεί κανείς φιλότιμος ψηφοφόρος σας και σας φτύσει κατάμουτρα μετά και τα υπόλοιπα που θα δημοσιοποιήσω! Εύχομαι να βρείτε την πολιτική ευθιξία και εσείς και ο αρχηγός σας πριν να είναι αργά!

Αφήστε μια απάντηση