Ο Πρωθυπουργός και η διαφθορά

Γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας σχετικά με την Δικαιοσύνη στην Ελλάδα! Συνεχίζουμε να παρατηρούμε και να καταγράφουμε! Πέραν των Εθνικών θεμάτων που άπτονται της Δικαιοσύνης έχουμε και τα τοπικά θέματα Δικαιοσύνης, εδώ στο νομό Λακωνίας και ειδικότερα στο Πρωτοδικείο Γυθείου! Έχοντας βιώσει στο ”πετσί μου” τι σημαίνει ”της επί χρήμασιν Δικαιοσύνη”, χρόνια μετά ένοιωσα δικαιωμένος για τις απόψεις μου, σχετικά με την ποιότητα της Δικαιοσύνης στην χώρα μου και στον τόπο μου!

Γνωρίζω ότι υπάρχουν μηχανισμοί στο διαδίκτυο, όπου ενεργοποιώντας τους μπορεί να ενημερωθεί ο καθένας πότε αναφέρεται το όνομά του ή η ιδιότητά του σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να ενημερώσω τον Πρωθυπουργό της χώρας για την διαφθορά στο τόπο μου! Βέβαια δεν περίμενα και τίποτα σπουδαίο, αφού είχα να κάνω με ένα κόμμα της διαφθοράς και της διαπλοκής στον υπέρτατο βαθμό!

Στην προσπάθειά μου έστειλα και email στον ”αλά μπρατσέτο”  Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη! Θεωρώ ότι να τους αποκαλώ κυρίους δεν τους αρμόζει πλέον!

Δείτε το αποτέλεσμα: Εμαιλ που έστειλα στο υπουργείο Εσωτερικών

Η απάντηση που πήρα από τον κ. Μανδραπήλια που εκπροσωπεί τον Υπουργό!

Τα σχόλια δικά σας! Ο αγράμματος εκπροσωπεί τον υπουργό! μετά περιμένεις να δεις προκοπή σ’ αυτή τη χώρα!

Δημοσίευμα του κ. Παπαθεοδώρου συντονιστή αποκεντρωμένης διοίκησης

Βρίσκω στο διαδίκτυο δημοσίευμα του κ. Παπαθεοδώρου συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Πάτρα. Μάρτιος του 2020

δημοσιευμα Παπαθεοδωρου

Μαθαίνω επίσης τα διάφορα για την διοικητική δίωξη αιρετών! Πρωταγωνιστές πάλι Εφέτες των Πειθαρχικών Συμβουλίων! Δεν το συζητάμε βέβαια για τους ποινικούς Δικαστές και Εισαγγελείς! Μέχρι και αναφορές και μηνύσεις εις βάρος τους εκκρεμούν! Πάντα όμως ”κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει ποτέ”!

ΕΣΎ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ;

Το Πρωτοδικείο Γυθείου και τα ” αφεντικά ” του

Στις 21 Ιουλίου 2021 δικάστηκε στο Πρωτοδικείο Γυθείου η ” Αίτηση διακοπής εργασιών, μέχρι εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων, στα αιολικά πάρκα του Σαγγιά”. Αιτούντες Σύλλογοι της Μάνης. Οι οποίοι ζητούν να μην ξεκινήσουν οι εργασίες για την εγκατάσταση και λειτουργία των εννέα ανεμογεννητριών, που ενέκρινε η υπουργός Πολιτισμού κ. Μενδώνη με την κατάπτυστη υπογραφή ης άρσης των μέτρων οπτικής όχλησης, προφανώς έναντι ”φαιδρού ανταλλάγματος”.

Πρόεδρος στο δικαστήριο  κ. Παρασκευάς Λασκαρίδης πρόεδρος Πρωτοδικών! Γίνεται το δικαστήριο! Δικηγόρος των αιολικάδων θηλυκή δικηγόρος του Γυθείου ενώ των συλλόγων γνωστός  αντι- αιολικός δικηγόρος Μανιάτης από την Αθήνα. Ανακοινώνεται στους διάδικους ότι η απόφαση θα βγει την επόμενη ημέρα κατά το μεσημέρι! Προφανώς είχε να ρίξει πολύ διάβασμα ο κ. Πρόεδρος Παρασκευάς Λασκαρίδης, που όπως πιστεύουμε από τον όγκο των εγγράφων ήταν πολλές σελίδες. Θα έπεφτε προφανώς πολύ ξενύχτι από τον κ. Πρόεδρο!

Οι αιολικάδες ” κάρφωσαν ” τον πρόεδρο της δίκης κ. Λασκαρίδη Παρασκευά

Περιμένουμε όλοι οι αντι- αιολικάδες το μεσημέρι ης 22ας Ιουλίου 2021 να βγει η απόφαση από τον κ. Πρόεδρο Πρωτοδικών κ. Λασσκαρίδη Παρασκευά. Την ίδια ημέρα 22α Ιουλίου 2021 αντικρίζουμε στην Αρεόπολη πρωινές ώρες φορτηγά επικαθήμενα γνωστής Τριπολιτσιώτικης μεταφορικής, να μεταφέρουν βαριά χωματουργικά μηχανήματα στον χώρο των αιολικών πάρκων όπως μας είπαν!

Αναρωτιόμαστε! Πως ήταν τόσο σίγουροι οι αιολικάδες για το πέρας της υπόθεσης και μετέφεραν μηχανήματα; Πως ήταν σίγουροι και ρίσκαραν μεγάλα ποσά για την μεταφορά των μηχανημάτων όταν για το κάθε μηχάνημα χρειάζονται περίπου 2.000 ευρώ το λιγότερο; και ήταν τέσσερα φορτηγά! Πως γνώριζαν ότι η απόφαση θα ήταν (όπως και ήταν) υπέρ τους και τάχυναν την μεταφορά για να μην χάνουν χρόνο;

Απλούστατα συνέβει το ήδη γνωστό για το Πρωτοδικείο Γυθείου! Τους είχε ανακοινώσει την απόφασή του ο κ. Παρασκευάς Λασκαρίδης από το απόγευμα της 21ης Ιουλίου 2021! έτσι ώστε να έχουν χρόνο να φορτωθούν τα μηχανήματα, να κινηθούν νύχτα και το πρωί να βρίσκονται στην Αρεόπολη. Με τόσο βαριά μηχανήματα φορτωμένα ένα φορτηγό του είδους κινείται με μικρή ταχύτητα.

Σας ” κάρφωσαν ” τα αφεντικά σας κύριε πρόεδρε του Πρωτοδικείου Γυθείου Παρασκευά Λασκαρίδη! Και αν με φέρετε κατηγορούμενο ενώπιον σας θα σας το πω και στα μούτρα! παραδώσατε την καταστροφή της πατρίδας μου στα χέρια των αιολικάδων ακόμα και με παράβαση του νόμου περί ιδιοκτησιακού της Μάνης! έτσι απλά! θα μας πείτε τώρα και το αντάλλαγμα σε όλο αυτό που λέγεται ” απόφασή σας; 

Η απορία ” γεννά ” την έρευνα του δημοσιογράφου και αναζητεί το όνομα Παρασκευάς Λασκαρίδης στο διαδίκτυο

Η απορία  ζωγραφισμένη στο μυαλό του δημοσιογράφου ” γεννά” την έρευνα! Κάπως έτσι αρχίσαμε την έρευνα στο διαδίκτυο για το όνομα Παρασκευάς Λασκαρίδης! και δείτε τι εντοπίσαμε! Δεν γνωρίζουμε και ούτε βεβαιώνουμε ότι είναι το ίδιο πρόσωπο αυτό που αναφέρεται στην λίστα την οποία δημοσιεύουμε με τον κ. πρόεδρο που υπηρετεί στο Πρωτοδικείο Γυθείου! Στον αριθμό 36 της λίστας διαβάζουμε: ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ μέσος όρος 12,8800! δείτε το και μόνοι σας! Άραγε το άριστα είναι το 13 η το 14 η το 15; Βλέπουμε όμως γενικά χαμηλή βαθμολογία σε όλη την λίστα! Αν άριστα είναι το είκοσι, φανταστείτε τι είδους Δικαστές μας δικάζουν! γράφουν απλά για περάσουν η για να τους περνάνε! Και αν σκεφτεί κανείς ότι χιλιάδες παιδιά δεν εισήλθαν σε Πανεπιστήμια, μαθητές του 17 η 18 η 19  τότε σκεφτείτε τι είδους Δικαστές έχουμε στην χώρα μας!

Έτσι Δικαιώνεται έτσι το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι η δεύτερη πιο διεφθαρμένη χώρα στην Ευρώπη!

exagoikos_21pol

Επίσης στα πλαίσια της έρευνας εντοπίσαμε μεταθέσεις Πρωτοδικών από το Πρωτοδικείο που υπηρετούν στο Πρωτοδικείο που θα υπηρετήσουν! εδώ πιστεύουμε ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, καθώς είναι λίγο απίθανο να υπηρετούν δύο δικαστές με το ίδιο όνομα στο ίδιο Πρωτοδικείο.

Δείτε λοιπόν τι γράφει η παρακάτω λίστα του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου της 14ης Ιουλίου 2021 στον αριθμό 76! ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ που υπηρετεί στο Γύθειο και μετατίθεται στην Αθήνα! Όταν το αναφέραμε αυτό σε παρέα πολιτών στεναχωρήθηκαν πολύ! Βρε που θα βρει τα χρήματα  για την μετακόμιση; αναρωτήθηκε ο ένας! βρε μάλλον θα του τα πληρώσουν οι αιολικάδες! απάντησε έταιρος! κάνουν κουμπαρά αυτοί! είπε τρίτος! τους απάντησα και εγώ! Παιδία μην σχολιάζεται απρεπώς τους Δικαστικούς Λειτουργούς! Εισέπραξα ένα δυνατό χαστούκι ακούγοντας το <<να για να μάθεις να τους υποστηρίζεις δημοσιοκάφρε>>! έφυγα κακήν κακώς για να μην φάω και άλλες γρήγορες σαν την πρώτη!

7.ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ

Τα γεγονότα δίνουν το αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα το συμπέρασμα και το συμπέρασμα την έρευνα του δημοσιογράφου

Σήμερα 27 Ιουλίου 2021 μάθαμε ότι θα γινόταν ένα σοβαρό δικαστήριο στο Γύθειο. Κατηγορούμενοι, όπως μας πληροφόρησαν, άτομα από την ” ελίτ ” της διοίκησης υπηρεσιών που εδρεύουν στο Γύθειο η στην ευρύτερη περιοχή! Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν καταφέραμε να παρευρεθούμε. Μάθαμε ότι ένας εκ των κατηγορουμένων βρίσκεται στο νοσοκομείο! Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά του. Λόγω του αδιαιρέτου όπως μας είπαν έπρεπε να αναβληθεί. Μάθαμε ότι αναβλήθηκε για τον Ιανουάριο. Τότε θα είμαστε εκεί για την ενημέρωσή σας, αν στο μεταξύ δεν μας έχουν ρίξει την σελίδα η δεν μας έχουν κλείσει στην ψειρού για να μας κλείσουν το στόμα της ενημέρωσης!

Μαθαίνουμε για υποθέσεις που έχουν παραγραφεί! μαθαίνουμε για Εισαγγελείς που έχουν μηνυθεί. Μαθαίνουμε για Δικαστικούς όπου τους έχει γίνει αναφορά! Μαθαίνουμε τα διάφορα! Θα δημοσιοποιήσουμε κάθε νέο στοιχείο που θα έρθει στην διάθεσή μας!

Αυτό που παρατηρούμε βέβαια είναι ότι από το 2012 που ψηφίστηκε στην Βουλή η ένταξη της Μάνης στο ιδιαίτερο ιδιοκτησιακό καθεστώς, συνεχώς αυτός αυτός ο νόμος παραβιάζεται από Δικαστικούς, Δασαρχεία, Δημοτική Αρχή και πάει λέγοντας! Τι και αν τα είπε ο κ. Αμυράς στο Γύθειο, τι κι αν τα είπε ο Πρωθυπουργός στα Γιάννενα, η κλίκα Δικαστικών, Αιολικάδων, Δημοτικών Αρχών, Περιφερειακών Αρχών καλά κρατεί! Και ονόμασαν την Μάνη Οθωμανική Αυτοκρατορία και ο Δικαστής το δέχτηκε! Αλλά βέβαια! Δικαστές του 12 και του 14 περιμένεις να αποδώσουν δικαιοσύνη; Χωρίς να κρύψουμε, να διαφοροποιήσουμε, η να χαρίσουμε σε κανέναν το οτιδήποτε θα αγωνιζόμαστε μέχρι τελικής πτώσης για την αληθινή ενημέρωσής σας με το ήθος την ειλικρίνεια και την παλικαριά που μας διέπει σαν δημοσιογραφική ομάδα!

Εις το επανειδείν!

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση