Who is a Casanova? 

Ένα νέο πρόσωπο φαίνεται να μπαίνει στην κούρσα της διαδοχής του Δημάρχου Πέτρου Ανδρεάκου! Με καταγωγή από την Μάνη, με δραστηριότητα στον Πειραιά, και στα δεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη (αφού ήδη υπηρετεί σε προεδρική θέση φορέα). Τα σχόλια στα τούρκικα σαλόνια της Μάνης, τον θέλουν να αντικαθιστά αρχηγό παράταξης, με σκοπό να διασπάσει την αντιπολίτευση. Έτσι, ο νυν δήμαρχος Πέτρος Ανδρεάκος θα καταφέρει να πάρει το 43% +1 που θέλει ο νέος νόμος. Και φυσικά τα 3/5 του δημοτικού συμβουλίου. Αν οι πληροφορίες μας επαληθευτούν τότε κάποιος σκέφτεται βρώμικα. Και σίγουρα δεν θέλει το καλό της Μάνης!

Ποιος είναι ο Καζανόβας της ιστορίας; Γλεντζές της νύχτας! Με όνομα που δεν είναι πρωτοκλασάτο, στη Νέα Δημοκρατία. Φέρετε να έχει έρθει σε συμφωνία κάτω από το τραπέζι με το σύστημα, και να αντικαταστήσει αρχηγό παράταξης, ο οποίος σκέφτεται να μην ξανακατεβεί στον πολιτικό στίβο! Αν αυτό επαληθευτεί τότε θα έχει εισπράξει αρκετά ωφέλη, καθώς η σημερινή αντιπολίτευση θα χωριστεί σε πολλά στρατόπεδα.

Αλλά και στην περίπτωση που θα κατεβεί υποψήφιος με δικό του συνδυασμό, πάλι, το μόνο που θα καταφέρει είναι να υπογράψει την καταστροφή της Μάνης! Και δυστυχώς ήδη κυκλοφορεί ” αλα μπραστέτο” με άτομα που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην πολιτική σκηνή! Ανεγκέφαλα άτομα θα έλεγα εγώ, με το πολιτικό τους ”γίγνεσθαι” να τους βαραίνει, και να τους γράφει η ιστορία σαν συμμετέχοντες στην καταστροφή της Μάνης

Τα βρώμικα παιχνίδια εις βάρος των Μανιατών! Θα περάσουν; ίδωμεν

Έτσι ο νυν δήμαρχος θα έχει ανοικτό δρόμο να κερδίσει τις εκλογές. Και με την σειρά του να ανοίξει τον δρόμο στον ξάδερφό του Γεώργιο Σαμπατακάκη, ώστε αυτός να υλοποιήσει τα αιολικά πάρκα για τα οποία περιμένει τις αδειοδοτήσεις! Καθώς επίσης, εκτιμώντας το αιολικό λόμπι την εύκολη νίκη του, να τον χρηματοδοτήσει για τον αγώνα του για την Ενιαία Μάνη, όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας! Φυσικά με αντάλλαγμα τα βουνά της Δυτικής Μάνης! Τα οποία θα παραδοθούν άνευ όρων στο αιολικό λόμπι, όπως έγινε και στην Ανατολική Μάνη!

Σιγά σιγά θα συμπληρωθεί το παζλ

Μετά και την επιστολή Σαμπατακάκη μαζί με τους υπόλοιπους συλλόγους, είναι πλέον ξεκάθαρο πως η υποδούλωση της Δυτικής Μάνης είναι πλέον προδιαγεγραμμένη. Μένει να δούμε τις αντιδράσεις Γιαννημάρα! Εμείς καταγράφουμε δυο πράγματα να συμβαίνουν! Πρώτον η απένταξη της Μάνης από το ειδικό ιδιοκτησιακό καθεστώς, με αποτέλεσμα το Δασαρχείο να παραχωρεί ελεύθερα δημόσια γη όπου γουστάρει με τα ανάλογα ανταλλάγματα. Τώρα που ακόμα ισχύει ο νόμος του 2012 , τον γράφουν στα αχαμνά τους γιατί ο πακτωλός χρημάτων των αιολικάδων γονατίζει την συνείδησή τους, και τους παραχωρούν όση γη ζητήσουν!

Και δεύτερο τα χωράφια φιλέτα που υπάρχουν στην παραλιακή ζώνη Αρεόπολης – Καλαμάτας να τα μοιράζονται μεταξύ τους και να πλουτίζουν πουλώντας τα. Και βέβαια το κάθε χαρτί που θα υπογράφεται από τον αρμόδιο δασικό υπάλληλο θα πληρώνεται αδρά αφού δεν θα υπάρχει αντίδικος!

Πρώτο κομμάτι του παζλ

Το πρώτο κομμάτι του παζλ περιλαμβάνει την επίσκεψη της κ. Σακελλαροπούλου στη Μάνη! Εμείς λέμε σιγά μην την έπιασε ο πόνος για την Μάνη! Εντεταλμένη για την καταστροφή της Μάνης από τον καιρό που ήταν στο ΣτΕ. Ήρθε να δει τα κατορθώματά της, και παράλληλα να πάρει μέρος κατ’ εντολή των αιολικάδων για την Ενιαία Μάνη. Ήταν η κατάλληλη στιγμή για τον Πέτρο Ανδρεάκο και την Γεωργία Λυροφώνη να επιτεθούν στον δήμαρχο Δυτικής Μάνης τον κ. Γιαννημάρα! Έτσι παρακολουθήσαμε εκείνο τον διάλογο μεταξύ Γιαννημάρα και Λυροφώνη. Το πρώτο βήμα έγινε!

 Ο κ. Γιαννημάρας αντιστέκεται στον Ανδρεάκο ο οποίος φαντάζεται τον εαυτό του Δήμαρχο όλης της Μητροπολιτικής Μάνης. Και σε συνεργασία με το Δεσπότη να ξεπουλάνε τα βουνά της Δυτικής Μάνης στους ανεμογεννητριάδες! Αναφέρω δε και τον Δεσπότη, γιατί ενώ τον ενημέρωσα τηλεφωνικά σχετικά με την ονομασία της Μάνης ως Οθωμανικής Αυτοκρατορίας από τον Δήμαρχο και το συνάφι του, αυτός αδιαφόρησε για όλα αυτά! Έτσι μου δίνει την εντύπωση ότι συντάσσεται με την άποψη του Δημάρχου περί αιολικών. Και πολύ γρήγορα θα εορτάζουμε στις 8 Σεπτεμβρίου και της Αγίας Ανεμογεννήτριας!

Η ηχηρή απάντηση Γιαννημάρα στις ορέξεις Ανδρεάκου

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον κ. Γιαννημάρα σχετικά με το θέμα της ενιαίας Μάνης η απάντησή του ήταν ηχηρή! ” Όταν το κράτος μας ζητήσει κάτι τέτοιο, η απάντησή μας θα είναι δια του δημοψηφίσματος. Την ιστορία της Δυτικής Μάνης θα την γράψει ο λαός με την ψήφο του!”

Μετά την απάντηση αυτή του Δημάρχου Δυτικής Μάνης, φαίνεται η στοχευμένη προσέγγιση Ξυδέα από τον ξάδερφο του Ανδρεάκου Γεώργιο Σαμπατακάκη! Σύλλογος με πολλά μέλη, άρα πολλούς ψήφους υπέρ της ενιαίας Μάνης. Πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα έχουμε και άλλες τέτοιες προσεγγίσεις μετά από την έρευνα αγοράς που κάνει ο κ. Σαμπατακάκης.

Δεύτερο κομμάτι του παζλ

Το δεύτερο κομμάτι του παζλ περιλαμβάνει την κοινωνική προσέγγιση! δηλαδή την πλύση εγκεφάλου των δημοτών! Ο ανεμογεννητριάς που θέλει το καλό των δημοτών. Θα σε πείσει με όλα αυτά που θα σου πει! Θα κουραστεί το μυαλό σου και θα είσαι ευτυχισμένος! Άσχετα αν όλα αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς! Το έχει δουλέψει τόσο καλά το σχέδιο, ώστε όλοι και όλα μια χαρά! Πάρτε παράδειγμα τα αγάλματα! Δωρεές αιολικάδων! Παπάδες, στρατιωτικοί, πολιτικοί, και τόσοι άλλοι απότισαν φόρο τιμής! 

Δείχνει να του έχει αναθέσει το ρόλο της Μπακογιάννη ο Δήμαρχος Πέτρος Ανδρεάκος! Την καταστολή των αντιδράσεων! χωρίς ο πολύς ο κόσμος να γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από το δίδυμο Σαμπατακάκη – Ανδρεάκου!

Τρίτο κομμάτι του παζλ!

Το τρίτο κομμάτι είναι εμφανής δωρεές προς τους συλλόγους! χωρίς χρήματα οι σύλλογοι, με μικροέργα, τσιμεντοστρώσεις ασφαλτοστρώσεις και ψιλοπράγματα υποχρεώνουν τους συλλόγους να υποταχθούν στην θέλησή τους! Μα δεν καταλαβαίνουν την χειραγώγηση που δέχονται από τέτοιου είδους άτομα; Θα τα δούμε και αυτά πολύ σύντομα, αφού πρώτα μοιράσουν υποσχέσεις σε προσωπικό επίπεδο!

Με λίγα λόγια

Οι συνεχιζόμενες αντιδράσεις Γιαννημάρα στις ορέξεις Ανδρεάκου, έχουν δημιουργήσει πολύ πονοκέφαλο στον Ανδρεάκο! Έτσι έχει αναθέσει στον Σαμπατακάκη να προσεγγίσει συλλόγους και πολίτες, να συζητήσει, να τάξει, να χαρτζιλικώσει, όπου, ότι, όταν χρειασθεί ώστε να καμφθούν οι αντιδράσεις και να γίνει πιο εύκολα η ένωση των δύο δήμων της Μάνης! Αυτό το βρώμικο παιχνίδι παίζεται από το 2005, τότε που χωρίς καν να υπάρχει αίτηση, ο Ανδρεάκος τότε σαν δήμος Οιτύλου έπαιρνε απόφαση: ”Ναι θέλω ανεμογεννήτριες στην Μάνη”. Έτσι έχει ξεκινήσει και το βρώμικο αυτό παιχνίδι στο δήμο Δυτικής Μάνης! Παρακολουθούμε το θέμα και σας ενημερώνουμε έντιμα και Μανιάτικα, χωρίς να κρύψουμε τίποτα!

Στη συνέχεια τοποθετεί τον Casanova για να κλέψει ψήφους από την αντιπολίτευση, να τους διασπάσει και να κερδίσει άνετα τις εκλογές! Γνωρίζουμε ότι Αποστολάκος, Μιχαλολιάκος, Μαντούβαλος, αρνήθηκαν την προσφορά! Έτσι μένει άνθρωπος δικός του να παίξει το ρόλο του Casanova με πρωτοπαλίκαρο γνωστό άτομο από τον δημοτικό περίγυρο!

Μανιάτες και Μανιάτισσες θα το δεχτείτε; Εσείς θα κρίνετε αν αφήστε το πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου να το εκμεταλλευτούν άτομα διεφθαρμένου και μοχθηρού χαρακτήρα!

Εις το επανειδείν

 

Αφήστε μια απάντηση