Δικηγορικός Σύλλογος Γυθείου:

Πρόεδρος  Ανθή Μπαλιτσάρη

Νομικός εκπρόσωπος Δήμου Ανατολικής Μάνης
Ανθή Μπαλιτσάρη.
 
Νομικός εκπρόσωπος Ανεμογεννητριών

ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ: Εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων συμπατριώτη μας κατά των αιολικών πάρκων – ανεμογεννητριών στο Πρωτοδικείο Γυθείου για την ιδιοκτησία του, οι εταιρείες πέραν της δικηγόρου κας Ανθής Μπαϊτσάρη κάλεσαν και συνήγορο εκπρόσωπο του Ελληνικού Δημοσίου ως ιδιοκτήτη εκτάσεων 28 χιλιάδων  στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης η οποία επικαλέστηκε το τεκμήριο του Δημοσίου.

Τα βασικά επιχειρήματά του ήταν: ότι οι εκτάσεις αυτές ανήκουν σε Τούρκους κατοίκους και ότι περιήλθαν στο Ελληνικό Δημόσιο είτε ως διάδοχο των Οθωμανών αφού ανήκαν σε Τούρκους, είτε ως λάφυρα πολέμου γιατί ενίκησε αυτό στο μεταξύ τους πόλεμο και ζήτησε να παρουσιάσουν οι ιδιοκτήτες Μανιάτες τα κοτέτσια και τα ταπιά, χρυσόβουλα όπως τα έλεγαν τότε, παραχώρησης των Τούρκων πασάδων προς αυτούς.

Τελικά το δικαστήριο δέχτηκε ότι η Μάνη ανήκε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία! Ανιστόρητοί ή εθελοτυφλούντες Δικαστές; 

Μέλος της ομάδας χαρακτηρισμού των αναδασωτέων περιοχών
Ανθή Μπαλιτσάρη.
Στο ” κόλπο” και ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νίκος Παπαθεοδώρου! ενώ έχει ενημερωθεί σχετικά τηλεφωνικά μέσω μιας προκλητικής στάσης ορίζει μέλος της επιτροπής  την κ. Μπαλιτσάρη! Μα δεν υπήρχε άλλος δικηγόρος; Για λόγους καθαρά δεοντολογίας έστω!
 
Μία εκ των υπογραφουσών την ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου η Ανθή Μπαλιτσάρη! η οποία στην εκδήλωση της EUROJUST στην Αρεόπολη, δήλωνε:

Τελικά κυρία Πρόεδρε του Δικηγορικού Συλλόγου Γυθείου με ποιόν είστε; Με την κωλοτούμπα, τον κυνηγό, τον λαγό με τον Δήμαρχο η με τον πολίτη; Μη μου πείτε πως θα μηνύσετε και το αφεντικό σας τον κύριο Δήμαρχο; η την κυρία Δρακουλάκου την υπεύθυνη πολιτικής προστασίας; Μάλλον προφανώς θέλετε να καλύψετε τους προαναφερομένους στα μάτια των πολιτών! ε κυρία Πρόεδρε; πόσο ρόμπα θα γίνετε ακόμα με τα τερτίπια σας;

Το υπογράφων μέλος Χριστίνα Σταρόγιαννη

Σύζυγος του δημοτικού συμβούλου της παράταξης του κ. Ανδρεάκου Λεωνίδα Πουλικάκου! Εσείς κ. Σταρόγιαννη θα στραφείται εναντίον του αφεντικού του συζύγου σας; Δεν νομίζω! Πιθανολογώ σαν νέα δικηγόρος και άπειρη σας κατευθύνει η κ. Μπαλιτσάρη στον ” δικό της δρόμο”; Η σαν έμπειρη δικηγόρος ταυτίζεσται με την άποψη της κ. Μπαλιτσάρη; Οθωμανική αυτοκρατορία και τα τοιαύτα; ταυτίζεσται με τον ” ουραγωγό της ανάπτυξης”; Περιμένουμε με αγωνία την απάντησή σας κ. Σταρόγιαννη! Η θα μπλέξετε πολίτες σε νομική οδό σκοπεύοντας στην αποκομιδή αμοιβών στο μέλλον; ξεκαθαρίστε μας τους στόχους σας επιτέλους! μας τρώει η αγωνία!

Δεν λάβαμε με email την ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου!

Δεν λάβαμε ποτέ με το οποιοδήποτε μήνυμα την παρακάτω ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου

Γιατί Δικηγορικέ Σύλλογε μας αποκλείσατε από τους αποδέκτες; Μήπως επειδή αποδομούμε συνέχεια ένα μέλος σας με αποτέλεσμα να μην τυγχάνουμε αποδέκτες της συμπαθείας της; Δεν αντέδρασες Δικηγορικέ Σύλλογε σε όλα τα παραπάνω τεκταινόμενα της προέδρου σου! Γι’ αυτό λοιπόν σου γράφω ότι έχεις αφεντικό τον Δήμαρχο Πέτρο Ανδρεάκο και κατά συνέπεια συνεργάζεσαι με την διαπλοκή και την διαφθορά!
 

Δικηγορικέ Σύλλογε Γυθείου δεν πήρες θέση να προστατέψεις αυτούς που με τα ψέματα κατηγόρησε το αφεντικό σου ο Δήμαρχος Πέτρος Ανδρεάκος!

Άκουσες Δικηγορικέ Σύλλογε (κι αν δεν άκουσες πες μου να σου πάρω ακουστικά) τι είπε το αφεντικό σου για τους Πυροσβέστες! Άκου αν δεν άκουσες! https://manispace.gr/2021/08/10/%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%bc%ce%ac%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%ae%cf%82/

Οι Πυροσβέστες δεν είναι πολίτες αυτού του δήμου; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ! Αφήνεις ανεξέλεγκτο το αφεντικό σου να τους κατηγορεί! Δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο από εσένα!

Δικηγορικέ Σύλλογε Γυθείου δεν πήρες θέση όταν η Πρόεδρός σου δέχτηκε ότι η Μάνη ανήκε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία! Το δέχτηκες και εσύ! είστε λοιπόν τουρκόσποροι και εσείς; απαντήστε! σας προκαλώ!

Και έρχεσαι τώρα να μας πείσεις πως ενδιαφέρεσαι για το καλό των πολιτών! αλλά δεν μας είπες τα κρυφά σου σχέδια Δικηγορικέ Σύλλογε Γυθείου!

Εις το επανειδείν!

Αφήστε μια απάντηση