Το email μου προς την Δημοτική Αρχή και η απάντηση του Δήμαρχου Πέτρου Ανδρεάκου

Το χρονικό της απάντησης της Δημοτικής Αρχής

Όπως φαίνεται στη πιο πάνω φωτογραφία το email συμμετοχής μου για την συνάντηση της Κυριακής  29 Αυγούστου 2021, στάλθηκε από εμένα προσωπικά την Παρασκευή 27 Αυγούστου και ώρα 6.30 το πρωί! Η απάντηση του Δημάρχου απεστάλλει  σε εμένα το Σάββατο 28 Αυγούστου και ώρα 7.27 μ.μ.! Προφανώς μετά σχόλασε και πάει σπίτι του! 

Ο λόγος που δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν ΜΜΕ είναι ο περιορισμένος αριθμός εισερχομένων λόγω COVID-19!

Σας ρωτάμε ευθέως κύριε Δήμαρχε:

  1. Πως θα ενημερωθούν οι πολίτες που δεν θα εισέλθουν στο Πνευματικό Κέντρο λόγω περιορισμένου αριθμού εισερχομένων; Αν δεν υπάρξει καταγραφή από τηλεοπτικό μέσο όλης της συζήτησης, πως καταφέρει κάποιος να ενημερωθεί για αυτά που θα ειπωθούν;
  2. Ποιες ζημιές θα καταγράψετε κύριε Δήμαρχε στις 7 η ώρα το βράδυ; Ολονυχτία θα κάνετε; ια εξομολογήσετε τους πληγέντες να σας πουν την αλήθεια; Και πόσους θα προλάβετε να εξομολογήσετε κύριε Δήμαρχε;
  3. Τι θέλετε να κρύψετε κύριε Δήμαρχε στην παρούσα συνάντηση; Έχετε έτοιμη την παγίδα για την αντιπολίτευση; Γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζω με μια άλλη συνάντηση εργασίας βάλατε τρικλοποδιά στην Ίδρυση και λειτουργία Πυροσβεστικού κλιμακίου στο Χωσιάρι .
  4. Τι θα προσπαθήσετε να κάνετε κύριε Δήμαρχε σε αυτήν την συνάντηση; Να βγάλετε την ουρά σας έξω από τις ευθύνες σας; Να γίνετε ο προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων; Να γίνετε ο προστάτης των πληγέντων; Που από την αμέλειά σας κάηκαν οι περιουσίες τους; Που από την αμέλεια την δική σας και των εντεταλμένων ”Δικών σας” κάηκε όλος ο τόπος;
  5. Τι θα προσπαθήσετε να κάνετε κύριε Δήμαρχε σε αυτή την συνάντηση; Να παγιδέψετε τους πληγέντες με την δήθεν μήνυση εναντίον σας και εναντίον της κυρίας Δρακουλάκου ως υπεύθυνη πολιτικής προστασίας;

Αποφεύγετε τα ΜΜΕ στα συμβούλια και στις συναντήσεις

Αποφεύγετε την παρουσία ΜΜΕ συνεχώς κύριε Δήμαρχε! Προφανώς φοβάστε για τα πεπραγμένα σας! μην βγουν στην δημοσιότητα! Μην μάθει ο κόσμος της Ανατολικής Μάνης τι κουμάσι Δήμαρχος τον διοικεί! Μην αγχώνεσαι κύριε Δήμαρχε! Το βιογραφικό σου σαν Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης συμπληρώνεται συνεχώς, έτσι ώστε να μείνει στην Ιστορία όταν έρθει η ώρα! Και να μάθουν ορισμένοι υποστηριχτές σας, καλλιτέχνες, δικηγόροι, κ.τ.λ. το ” δείξε μου το φίλο σου να σου ποιος είσαι”, ώστε να κόψουν τα πολλά κουνήματα και ζητωκραυγές για το πρόσωπό σας! 

Προφανώς έχετε ενοχληθεί από αυτά που δημοσιεύω

Προφανώς θα έχετε ενοχληθεί κύριε Δήμαρχε επειδή  τολμώ να δημοσιεύω τα πεπραγμένα σας! Και το δείξατε σήμερα όταν δικοί σας άνθρωποι ήρθαν και απαίτησαν από τον συνομιλητή μου να μετακινήσει το αυτοκίνητό του από συγκεκριμένο σημείο, γιατί ενοχλούσε! όταν το αφήνει σε αυτό το σημείο για πάνω από μία εβδομάδα! Τόσο φθηνοί είστε; τόσο χαμηλό επίπεδο έχετε; με γεια σας!

Η ανάρτηση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

Σε ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο facebook η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν αναφέρει σε κανένα σημείο ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος σε ΜΜΕ. Ξαφνικά θυμηθήκατε κύριε Δήμαρχε ότι τα ΜΜΕ θα είναι τόσα πολλά που δεν θα υπάρχει θέση για πληγέντες; Είναι ντροπή σας κύριε Δήμαρχε να αποκλείεται ΜΜΕ από αυτή την συνάντηση, όταν θα υπάρχουν εντός της αίθουσας δεκάδες έξυπνα κινητά που θα καταγράφουν όσα θα ειπωθούν! Και φυσικά εσείς κατά τον συνήθη τρόπο θα δημοσιοποιήσετε ότι σας συμφέρει να μάθουν οι πολίτες και όχι την αλήθεια!

Αν είχατε ”μπέσα” θα πρέπει να είχατε παραιτηθεί από την πρώτη ημέρα της πυρκαγιάς.

Αν είχατε ” μπέσα” κύριε Δήμαρχε θα είχατε παραιτηθεί από την πρώτη ημέρα της πυρκαγιάς! Αλλά που να την βρείτε όταν ακόμα και την ” εκκένωση” προσπαθήσατε να την φορτώσετε στον Περιφερειάρχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Αθανάσιο Κολυβήρα! Ευτυχώς σας πήραν χαμπάρι νωρίς τα ΜΜΕ και δεν έπεσαν στην παγίδα σας!

Τι άλλο θα σκεφτεί το πονηρό μυαλό σας κύριε Δήμαρχε εις βάρος των πληγέντων;

Το πρώτο μέρος της παγίδας ήταν η συνάντηση εργασίας με τους εκπροσώπους των παρατάξεων κύριε Δήμαρχε; Δυστυχώς για εσάς κύριε Δήμαρχε υπάρχουν και έντιμοι Δημοτικοί Σύμβουλοι! Σας στοίχισε πολλά; ξέρετε γιατί πράγμα ρωτάω!

Αφήστε μια απάντηση