Οι πηγές του και η διαδρομή του

Ο ποταμός  (ο) Αρεόπολης πηγάζει από το νοτιοανατολικό τμήμα της Αρεόπολης! Η δυτική πλαγιά του Σαγγιά, η οποία δεσπόζει της περιφερειακής οδού Αρεόπολης Γερολιμένα προσφέρει άφθονο νερό τις ημέρες που βρέχει! Τα βρόχινα νερά λόγω της κατωφέρειας του εδάφους ρέουν προς τον κεντρικό δρόμο Αρεόπολης-  Γερολιμένα! Με πρώτο σημείο συγκέντρωσης το πάρκινγκ ου Κ.Τ.Ε.Λ. Στη συνέχεια όλη η ποσότητα του νερού ρέει νότια. Η διαδρομή τους προς S/M Νιάρχος, Γεωδεσία (διασταύρωση Κέντρου Υγείας), S/M Αφοι Παναγιωτόπουλοι, παρακείμενα σπίτια και επιχειρήσεις, μέχρι την επιχείρηση ζωοτροφών, λίγο πριν το δημαρχείο του πρώην Δήμου Οιτύλου.

Ενώ ρέουν στην δεξιά πλευρά του δρόμου με κατεύθυνση προς Γερολιμένα, μετά το S/M Νιάρχος, ρέουν προς την αριστερή πλευρά του δρόμου, περνούν μπροστά από το ανθοκομικό κατάστημα Γεωδεσία, το κρεοπωλείο Κουράκου κ.λ.π.

Το πλήρες αποχετευτικό δίκτυο απορροφά το σύνολο των υδάτων

Το πλήρες αποχετευτικό δίκτυο της Αρεόπολης, απορροφά το σύνολο των βρόχινων νερών! Έτσι ώστε να μην αντιμετωπίζει η σύγχρονη πόλη κανένα πρόβλημα! Ο κύριος Δήμαρχος με την εικοσαετή και πλέον θητεία του στο δημαρχιακό θώκο, φροντίζει για όλα! Για το πεζοδρόμιο που βρίσκεται έμπροσθεν της οικίας του, έτσι ώστε το κατάστημα που λειτουργεί στο ισόγειο να μην κινδυνεύει από πλημμύρα. Για τα καταστήματα που λειτουργούν πενήντα μέτρα τους δίνει παλέτες!

Πατώντας σε αυτές οι πελάτες περνούν το ποτάμι και εισέρχονται στα καταστήματα! Δεν έχει παραλείψει λόγω της εμπειρίας του, με τεχνητό έργο να δημιουργήσει και λίμνη που η άκρη της είναι η διαχωριστική γραμμή της περιφερειακής οδού!

 

 

Έτσι οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να πλύνουν το κάτω μέρος του αυτοκινήτου δωρεάν! Οι δε πελάτες των καταστημάτων τα παπούτσια τους και τα πόδια τους δωρεάν!

Επίσης κάποιος που βγαίνει από τα καταστήματα, πρέπει να βρει αβαθές σημείο της λίμνης για να περάσει!

Αν δεν θέλει να ξανά πλύνει πόδια και παπούτσια!

Και όλοι ευχαριστημένοι! Ο κύριος Δήμαρχος για τις δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρει, και οι δημότες και οι επισκέπτες για το δωρεάν των υπηρεσιών!

Η λίμνη Γυμνασίου στην έξοδο προς Γύθειο

Άλλη μια λίμνη δημιούργησε η Δημοτική Αρχή! Στην έξοδο της Αρεόπολης προς Γύθειο! Δίπλα στο Γυμνάσιο! να την χαίρεστε! ευχαριστούμε! 

Ο έμπειρος κύριος Δήμαρχος Πέτρος Ανδρεάκος

Μας εκπλήσσει η εμπειρία του κυρίου Δήμαρχου! Τόσο η δική του όσο και των αντιδημάρχων! Φωνές, αλαλαγμοί, χειροκροτήματα, αντάρα μεγάλη γενικότερα! Τόσο σε προεκλογική περίοδο, όσο και κατά τη διάρκεια της θητείας των! Και γιατί όλα αυτά; Για να κρύψουν την ανικανότητά τους, να διαχειριστούν καθημερινά προβλήματα των δημοτών! Φωτιές, πυροπροστασία, εθελοντισμός, καθαρισμοί αγροτικών οδών, πόσιμο νερό, κ.λ.π. είναι θέματα τα οποία θα έπρεπε να έχουν λυθεί εδώ και χρόνια! Είκοσι και πλέον χρόνια στο δημαρχιακό θώκο! Κατάφερε με τα παραπάνω που αναφέραμε να λειτουργήσει άψογα η σύγχρονη Αρεόπολη του 2021! Σε επόμενο άρθρο μας θα σας δείξουμε επιτυχίες τους! Πέτρες να φυτρώνουν σε τσιμεντοστρωμένους δρόμους, κρίνοι εν μέσω ασφαλτοτάπητα και πολλά άλλα!

Οι σπαζοκεφαλιές του Δημάρχου

Ίσως δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια σκέψης οι σπαζοκεφαλιές που έχει στο μυαλό του! Δέκα και πλέον μηνυτήριες αναφορές εναντίον της Δημοτικής Αρχής, με θέματα που αφορούν την λειτουργία των δημοτικών οργάνων! Δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια σκέψης! Δεν τον αφήνουν να σκεφτεί προς όφελος των πολιτών! Συν το γεγονός ότι πρέπει να φτιάξει τους δρόμους που κάηκαν από τις φωτιές, πέτρινες δεξαμενές νερού για δροσερό νερό κατάσβεσης πυρκαγιών, εθελοντικά πυροσβεστικά κλιμάκια επανδρωμένα με εθελοντές χωρίς να έχει εθελοντές, και πολλά άλλα είναι θέματα  πρέπει να διαχειριστεί! Το όφελος των εργολάβων που το βάζεις; Τόσα εκατομμύρια  στα ταμεία του δήμου! Πως θα τα μοιράσει στους αξιότιμους κυρίους εργολάβους; άλλη μια σπαζοκεφαλιά! Ανεμογγενήτριες! Πως θα γεμίσει τα βουνά ανεμογεννήτριες; Πόσο σε καταλαβαίνω κύριε Δήμαρχε! Όλα προς όφελος των δημοτών! 

Ο σεβασμός στους επιχειρηματίες

Απαράμιλλος σεβασμός όπως είδατε πιο πάνω στους επιχειρηματίες! Χωρίς να σκεφτεί ότι δημότες του απασχολούνται στις επιχειρήσεις αυτές! Μάλλον δεν θα είναι ψηφοφόροι του όπως δείχνει η κατάσταση! Σεβαστείτε τους κύριε Δήμαρχε! Λεφτά αφήνουν και αυτοί στο τόπο μας! Και θέσεις εργασίας για δημότες μας Κύριε Δήμαρχε!

 

Αφήστε μια απάντηση