Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα έξι ΄΄ απάτητα βουνά΄΄

Διαβάζουμε στην σελίδα του πρωθυπουργού https://primeminister.gr/2022/01/21/28416fbclid=IwAR3y3fWxM1goKrK8jX7UMW5MEL2dSMBPcRCckjbuob_iOqTlCF2Ayx8cd6Q

Δείτε το βίντεο

Συγχαρητήρια στον Νεοκλή Κρητικό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Λακωνία

Πλήθος Μανιατών και φίλων της Μάνης επικοινωνεί μαζί μας και μας ζητάει να απευθύνουμε από αυτό το βήμα θερμές ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια στον κ. Νεοκλή Κρητικό! Πρωτοστάτη και αγωνιστή για το ιερό βουνό της Μάνης τον Νότιο Ταϋγετο η Σαγγιά! Από τα 432 μέτρα αρχίζει η προστασία του Σαγγιά! Πάνω από τη Λάγια! Μέχρι τα 2407 μέτρα υψόμετρο! Από την πλευρά την δική μας δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε τον αγωνιστή Βουλευτή να του ευχηθούμε καλή δύναμη και κουράγιο! Γιατί όπως μας είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία μας, ΄΄ αγωνίζομαι να ενταχθούν και άλλα βουνά της Λακωνίας, και να τα σώσουμε από την λαίλαπα των αιολικών΄΄! Τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ΄΄ Η πολιτιστική κληρονομιά της Λακωνίας ολόκληρης είναι αυτή που θα μείνει στις επόμενες γενιές! Και θα τους διδάσκει την ιστορία της ιδιαίτερής μας πατρίδας! ΄΄ Νεοκλή αποτελείς παράδειγμα προς μίμηση!

Δικαίωση Ενωτικής Κίνησης Μάνης και Τζανέτου Φιλιππάκου

Με την απόφαση του Πρωθυπουργού ήρθε η δικαίωση της Ενωτικής Κίνησης Μάνης και προσωπικά του Τζανέτου Φιλιππάκου! Δικαίωση για τον αγώνα τους ενάντια στα αιολικά στην Μάνη! Μεταξύ άλλων ενεργειών έγινε προ ολίγου καιρού και η κατάθεση στις αρμόδιες αρχές της μηνυτήριας αναφοράς με συνημμένα όλα τα υπάρχοντα στοιχεία, για τις πράξεις του Δήμαρχου Πέτρου Ανδρεάκου. Δυο πράξεις ενάντια στη Μάνη και τους Μανιάτες! 

Η αποδοχή από τον ίδιο τον κ. Ανδρεάκο και τους συμβούλους της παράταξής του της τουρκοποίησης της Μάνης! Αλλά και η απόκρυψη της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΄΄ όχι άλλα αιολικά στη Μάνη΄΄. ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο!

 Παράλληλα με τα παραπάνω ,με ενέργειές του, ο κ. Φιλιππάκος,- αλληλογραφία, επικοινωνία, δημόσιες σχέσεις λόγω πείρας του από το υπουργείο,- είχαν την συμβολή τους σε όλο αυτό το διακύβευμα. Τέλος δικαίωση όλων των Μανιατών και Μανιατισσών αντί- αιολικών με συμμετοχή σε διαμαρτυρίες και και εκδηλώσεις κατά των Β.Α.Π.Ε.

Έκθετοι, Δαβάκης, Τατούλης, Ανδρεάκος

Η θρυλική τριάδα Δαβάκης Τατούλης Ανδρεάκος, με την αποδοχή τους, τοποθέτησαν τις ήδη εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες, υπεράνω της κεφαλής όλων των Μανιατών! Και ο Πρωθυπουργός έβαλε φραγμό στην καταστροφή του τοπίου. Ένα τοπίο, που η θρυλική τριάδα χάρισε στο αιολικό λόμπυ! με αντάλλαγμα σκουπιδιάρες και σπασμένα αγάλματα! αυτή είναι η αξία τους! Θα το λέμε και θα το ξαναλέμε! Το ξεπούλημα της Μάνης είναι έργο δικό σας κύριοι!

Και αν οι Μανιάτες έχουν φιλότιμο και αγαπούν την πατρίδα τους πρέπει να σας διαγράψουν από την πολιτική ζωή του τόπου! Να σας στείλουν στις μαύρες σελίδες της ιστορίας που ανήκετε! Είναι καιρός καινούργιοι άνθρωποι στα δημοτικά και πολιτικά δρώμενα της Λακωνίας να πάρουν θέση και να διαχειριστούν την τύχη της Λακωνίας και του δήμου Ανατολικής Μάνης!

Σηματοδοτημένη η απουσία σας κύριε Δαβάκη

Ο σχολιασμός της απουσίας σας από τον αντί- αιολικό αγώνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνει και παίρνει κύριε Δαβάκη! Επί πολλών ετών βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας και εκλεγμένος πολλές φορές! Μα απών από τον αντί- αιολικό αγώνα! Σε κηδείες και μνημόσυνα (σκεφτικό ψηφοθηρίας) είστε πάντα παρών! Ευτυχώς είναι ο καινούργιος και αγωνίζεται! Good night κύριε Δαβάκη! Αυτά ανέφερες σε ομιλία σου στη Βουλή των Ελλήνων! Οχι άλλα αιολικά στη Λακωνία δεν το ανέφερες ΄΄ πούπετα ΄΄, να στο πω και μανιάτικα!

΄΄Μεγάλο μέρος της ομιλίας του κάλυψαν τα λακωνικά προβλήματα! Όπως η στελέχωση των μονάδων υγείας! Η ενίσχυση των υποδομών στα οδικά δίκτυα στο σκέλος που αφορά την κεντρική κυβέρνηση! Η επόμενη μέρα για τις πυρκαγιές της Μάνης! Τα χρονίζοντα ιδιοκτησιακά προβλήματα δεκαετιών που πρέπει επιτέλους να βρούνε λύση μέσω νομοθετικής παρέμβασης! Η καλύτερη στελέχωση του ΕΦΚΑ Λακωνίας μέσω του προγράμματος νέων προσλήψεων που έχει ανακοινωθεί για την ταχύτερη απονομή συντάξεων! Καθώς και η επιτάχυνση των διαδικασιών για τα δύο αρδευτικά έργα της Κελεφίνας και του Τρινάσου.

Η αποδοχή των αιολικών με αρνητικό πρόσιμο στις εκλογές κύριε Τατούλη

Αρνητικό πρόσιμο στις εκλογές η αποδοχή των αιολικών στην Μάνη αλλά και στη Λακωνία κύριε Τατούλη! Ο λαός της Λακωνίας σας έκρινε ΄΄ ολίγον΄΄ για την προστασία της από το αιολικό λόμπυ! Και βέβαια δεν ξεχνά! Και στα γυρίσματα των καιρών θα σας ξαναθυμηθεί! Καλά είναι να κλείσετε θέση στο παρελθόν μαζί με τους δυο συντρόφους σας! Good night κύριε Τατούλη!

Έκθετος ο Δήμαρχος Πέτρος Ανδρεάκος! χωρίς αντικείμενο δεν υπάρχει ενδιαφέρον

Χωρίς αντικείμενο στο Δημαρχιακό θώκο! Χρόνια κυνήγησε να γεμίσει τον Σαγγιά ανεμογεννήτριες! Ίσως το μοναδικό του ενδιαφέρον! Για το οποίο απέκρυψε απόφαση δημοτικού συμβουλίου! για το οποίο αποδέχτηκε την Οθωμανική καταγωγή της Μάνης! Ήρθε ο καιρός, τα ειρωνικά σχόλια και χαμόγελα απέναντι στους αντι- αιολικούς να πάρουν τέλος! Η Μάνη θέλει την αλλαγή! Η Μάνη θέλει να γυρίσει σελίδα! Να φύγει από την μιζέρια και την κακομοιριά που της χάρισε τόσα χρόνια ο Δήμαρχος και η παρέα του. Ανεμογεννήτριες, πυρκαγιές, ατοπήματα που τον οδηγούν συνεχώς στα δικαστήρια, παράνομος ΧΑΔΑ, αδέσποτα γελάδια, είναι μερικά από τα θέματα που δεν έχουν βρει τη λύση τους χρόνια τώρα! Πρέπει να καταλάβει και μόνος του ότι η Μάνη χρειάζετε νέο αίμα! Μακριά από διαπλοκή και διαφθορά! Με ήθος, και καθαρότητα χαρακτήρα να την οδηγήσει σε νέους ορίζοντες!

Κύριε Δήμαρχε καιρός για ξεκούραση! στο  δικαστήριο για τα πεζοδρόμια! Αφού η παράβαση είναι βεβαιωμένη από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας! Στο Δικαστήριο για το κτίριο στο λιμάνι! Αφού η παράβαση είναι βεβαιωμένη από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας! Το ότι τα πορίσματα δείχνουν την ενοχή σας, την δική σας και των συνεργατών σας, σε εμάς στους απλούς δημότες είναι ένδειξη για το πολιτικό ποιόν σας! Good night κύριε Δήμαρχε! Παρέα με τα άλλα δύο  συντρόφια σας!

Αφήστε μια απάντηση