Το παρελθόν είναι παρόν; είναι και μέλλον;

Γράψαμε στο παρελθόν για την Δικαιοσύνη στο Πρωτοδικείο Γυθείου! Ένα άρθρο με πραγματικότητες! https://manispace.gr/2021/07/27/%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bf%cf%83%cf%8d%ce%bd%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b4%ce%b9%ce%b1/  Με όλο το σεβασμό προς την Δικαστική Αρχή του τόπου! Την Δικαστική Αρχή που τηρεί τον όρκο που έδωσε! Όχι την Δικαστική Αρχή της αντίπερα όχθης! Η τοπική κοινωνία, η κοινωνία αυτή που θέλει τη νομιμότητα, και όχι την διαπλοκή και την διαφθορά περιμένει! Περιμένει την αυριανή ημέρα όπου θα εκδοθεί η απόφαση του αρμόδιου Δικαστηρίου για τα παράνομα πεζοδρόμια της Τζανή Τζανετάκη! Για τους εμπλεκόμενους στο πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας!

Ένα πόρισμα που στέλνει εμπλεκόμενους στο πειθαρχικό συμβούλιο αλλά και στην Δικαιοσύνη! Τους κατονομάζει! Με τα ονόματά τους! Έναν προς έναν! https://manispace.gr/2021/10/26/%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%bc%ce%ac%ce%bd%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%b5%ce%b6%ce%bf/  !Χωρίς να αφήνει ίχνος αμφιβολίας για την ενοχή τους!

Η Δικαιοσύνη στο καναβάτσο;

Παρακολουθήσαμε την προηγούμενη Πέμπτη την εξέλιξη της δίκης στο Γύθειο! Για τα παράνομα πεζοδρόμια της Τζανή Τζανετάκη! Η απόφαση θα εκδοθεί αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022! Περασμένη  η ώρα και δεν τελείωσε η δίκη; η προέβη κάτι άλλο πριν την δίκη; Πάντως η τοπική κοινωνία, γνωρίζοντας το παρελθόν και τα τεκταινόμενα στο Πρωτοδικείο Γυθείου, μιλάει για προκατασκευασμένο αποτέλεσμα και άνωθεν εντολές! Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να πιστέψουμε ότι συμβαίνει κάτι! Ούτε η υιοθεσία ενός τέτοιου σεναρίου είναι εφικτή από εμάς! Βέβαια η αυριανή ημέρα έφτασε! Και θα δούμε ΄΄ιδίοις όμασι ” αν συμβαίνει κάτι τέτοιο!

Δίκη για το δεύτερο πόρισμα

Επίσης αύριο είναι η δικάσιμος για το δεύτερο πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας! Εκείνο για το κτίριο στο λιμάνι! Ξεκάθαρο και αυτό! Με ενόχους χωρίς ελαφρυντικά! Χωρίς αμφιβολίες! Και εδώ είναι το μεγάλο διακύβευμα! Η Δικαιοσύνη θα βρεθεί για δεύτερη φορά στο καναβάτσο; Σφυροκοπημένη από την διαφθορά και την διαπλοκή; Η θα αντέξει την πίεση και θα πράξει το αυτονόητο; Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν ένοχοι και εδώ. Με το όνομά τους αναφερόμενο όπως και στο πρώτο πόρισμα! Μαθαίνουμε για τις τεράστιες ανησυχίες που επικρατούν στην παρέα των ενόχων! Ωστόσο η τοπική κοινωνία αναμένει το αποτέλεσμα! Κουνώντας βέβαια το κεφάλι για το αποτέλεσμα! Το ερώτημα σαφές! Πως τόσα χρόνια σε τόσα δικαστήρια, ο καταλογισμός ευθυνών στις πράξεις του κυρίου Δημάρχου ήταν άφαντος; Ας μην προδικάσουμε το αποτέλεσμα και ας περιμένουμε να δούμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης!!!

Αφήστε μια απάντηση