Αγαπητοί τουρκόσποροι και το συνάφι σας

Δείτε  τα παρακάτω αγαπητοί τουρκόσποροι!  Καιρός ήταν να έρθει η δικαίωση της Μάνης και των περήφανων Μανιατών και Μανιατισσών! Γιατί η Μάνη έχει και προσκυνημένους Μανιάτες Μανιάτισσες! Είναι όλοι αυτοί που δεν αντέδρασαν στην τουρκοποίηση της Μάνης, αλλά χορεύουν στο χαρέμι του Πετράν- Μπέη της Μάνης! Ποιος είναι ο Πετράν- Μπέης της Μάνης; Μα φυσικά ο νυν Δήμαρχος Πέτρος Ανδρεάκος! Αυτός που ξεπούλησε κομμάτι της Μάνης στους αιολικάδες για σκουπιδιάρες και σπασμένα αγάλματα! Αυτός που κάθε χρόνο καλεί κάθε καρυδιάς καρύδι να εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας στις 17 του Μάρτη! Αντί να βάλει περήφανα Μανιατόπουλα να αντιλαλήσουν τα βουνά της Μάνης από την γάργαρη φωνή τους! Ωρέ Πετράν- Μπέη! κοίτα τα χάλια σου! Που το παίζεις και πατριώτης! Τα γιουσουφάκια σου σε χαιρετάνε! 

Εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων

  Η Γενική Γραμματεία Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων απέστειλε την   υπ’ αριθμ. ΥΠΕΝ/ ΔΠΔ/ 115255/ 6217/ 02.12.2021 στις αποκεντρωμένες διοικήσεις! Με αυτή την εγκύκλιο δίνει οδηγίες  στις αποκεντρωμένες διοικήσεις, σχετικά με τις προβλέψεις του νόμου 4819/2021 για τις διεκδικήσεις του δημοσίου! Παραθέτουμε την συγκεκριμένη εγκύκλιο ως έχει προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων!

dasikoi-ypen

Δύο τα στοιχεία δικαίωσης των Μανιατών και Μανιατισσών

Ο αγώνας του Νεοκλή Κρητικού αλλά και άλλων Μανιατών πατριωτών έφερε αποτελέσματα! Μένει να δούμε τις εξελίξεις, να συμβουλευθούμε νομικούς και να πράξουμε τα δέοντα για την κατοχύρωση των ιδιοκτησιών μας! Ένα τα <<απάτητα βουνά>> και δύο η εγκύκλιος αυτή με υπογραφή κ. Αραβώση, σηκώνουν τείχος προστασίας της Μάνης, από τις αδηφάγες ορέξεις του Πετράν- Μπέη, του συναφιού του, αλλά και των αιολικάδων! Που όπως μαθαίνουμε ασκούν πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις για την απένταξη του Νότιου Ταϋγέτου- Σαγγιά από τα απάτητα βουνά! Ο κύβος ερρίφθη αγαπητοί τουρκόσποροι! Όξω από τα άγια χώματα της Μάνης! Τα ρυπαίνετε δια της παρουσίας σας, και τα καταστρέφετε δια της αμελείας σας! Γιατί δεν καιγόταν τόσα χρόνια  Μάνη; αλλά τα τελευταία χρόνια έγινε βορά στις αδηφάγες ορέξεις σας; Good night Πετράν- Μπέη! Good night γιουσουφάκια και προσκυνημένοι! Ζήτω η περήφανη Μάνη, Μανιάτες και Μανιάτισσες! 

Αφήστε μια απάντηση