Λίγα λόγια από το συντάκτη

Σε προηγούμενα άρθρα μας, κάνουμε αναφορά για το περιβόητο κτίριο στο λιμένα Γυθείου. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

Πόρισμα Εθνικής Αρχής Διαφάνειας ”καίει” Ανδρεάκο και αντιδήμαρχους!

και εδώ

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Γυθείου η μεγάλη Δίκη των 15! 14 Απριλίου 2022

 το πόρισμα και το κατηγορητήριο! Τελικά μετά από αναβολές απελπισίας με διάφορα αιτήματα, έγινε πράξη η προ- χθεσινή δικάσιμος στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Γυθείου, η οποία είχε διάρκεια!!!! δυο ολόκληρων ημερών!

Δικάστηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι Δημοτικοί Σύμβουλοι εκτός από τον κ. Νικόλαο Λεβετζώνη! Ο οποίος όπως δείχνουν τα πράγματα γνώριζε που ……… έβαζε την υπογραφή του και φυσικά ήταν ο μόνος που αθωώθηκε! 

”Αν έχεις φίλο (το Δήμαρχο) διάβαινε” πίστεψε ο ιδιώτης επιχειρηματίας και δικάστηκε 30 μήνες όπως μας πληροφόρησαν!

Αν είσαι Δήμαρχος και πιστεύεις στο salto mortale τρως δέκα-οχτώ μήνες, αφού το παλεύεις με τις αναβολές και δεν σου βγαίνει!

Από εκεί και μετά τα πιόνια δεν έχουν αξία και αρπάζουν από ένα οχτάμηνο χαστουκάκι έκαστος για να μην προβούν ξανά σε κακή πράξη! (Τι λέω εγώ τώρα)!!!

Το σημαντικότερο γεγονός της ημέρας ”Οι ψεύτες”!

Την χθεσινή ημέρα ένα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο συνήλθε για να απορροφήσει τον ήχο από τις καμπάνες που έπεσαν από τον Πρόεδρο του δικαστηρίου! Αντιπερισπασμός για την προσοχή της κοινής γνώμης! Και μάλιστα εκεί που δεν ήθελαν ΜΜΕ μέσα σε κανένα Δημοτικό Συμβούλιο, τώρα το μετέδιδαν και ζωντανά! Ήταν πραγματικά ένα αυτοτελές επεισόδιο με τίτλο ”Οι Ψεύτες” του θίασου του Δημάρχου Πέτρου Ανδρεάκου μαζί με αριθμό Δημοτικών Συμβούλων δικών του αλλά και της αντιπολίτευσης! Σημειωτέο το γεγονός ότι έλαβε μέρος και ομοιο-επίθετός του σύμβουλος της αντιπολίτευσης! Μάλλον θα μπερδεύτηκε το παλικάρι! Λέτε να μοιάσει του Δημάρχου;

Οι θερμοκέφαλοι ”θιασώτες” του έργου

Αρκετοί κάτοικοι του Γυθείου αλλά και τρανταχτά ονόματα της Γυθειατικής κοινωνίας συμμετείχαν σ αυτό το συμβούλιο! Είτε με παρουσία στην αίθουσα, η στο κέντρο πολιτισμού με διαδικτυακή σύνδεση, η από το σπίτι τους πίνοντας το scotch με πάγο για να καθαρίζει το κελαιδημά τους!  Καθ’ ότι θερμοκέφαλοι λοιπόν κομπάρσοι του θιάσου άρχισαν με πρώτη την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γεωργία Λυροφώνη, μετά Δήμαρχος Πέτρος Ανδρεάκος, Σύμβουλοι κ.τ.λ. να πετάνε λάσπη στα μούτρα των Φιλιππάκου, Λιγνού, Τραγάκη , γιατί δεν θέλουν το μεγάλο έργο των 2.600.000 ευρώ να γίνει στο Γύθειο! Λάσπη, ατελείωτη λάσπη! Βέβαια παρακολουθώντας το χθεσινό ”live” του συμβουλίου, καταλαβαίνεις αμέσως γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό ψηφοφόρων του Πέτρου Ανδρεάκου βρίσκεται στο Γύθειο! Πολύ απλά! Γιατί εκεί έχει βρει το ”μυαλό κουκούτσι” που έλεγε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου!

Βρε ένας με λίγο μυαλό δεν υπάρχει αναρωτιέσαι

Ακόμα και διοικητικό στέλεχος δημόσιας υπηρεσίας ” εξεφώνησεν ρητορικόν λόγον από τα υψηλά του Ακουμάρου” για να εξυμνήσει την ικανότητα Δημάρχου και Συμβούλων του!

Και να κλείσω εδώ το άρθρο, γιατί γελάω με την γκάφα ολκής όλων των συμμετεχόντων θα σας πω ένα πράγμα  ” Γιατί δεν ζητήσατε να σας μοιραστούν τα σχετικά έγγραφα, να σχηματίσετε άποψη πριν κατηγορήσετε;! Διαβάστε λοιπόν για να μάθετε!

πρώτον την προσφυγή των τριών

(που τους θεωρείται σαμποτέρ γιατί αποζητούν την νομιμότητα)

Η ΑΠΟ 7 4 2022 ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΛΙΓΝΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΥ Κ ΤΡΑΓΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 83 Κ 32 2022 ΑΟΕ

δεύτερον  το έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης προς τον Δήμο Ανατολικής Μάνης όπου ζητά σχετικά έγγραφα με την προσφυγή

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΥ ΤΡΑΓΑΚΗ ΛΙΓΝΟΥ (1)

τρίτο το έγγραφο της Διαχειριστικής Αρχής προς τον Δήμο Ανατολικής Μάνης!

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ (1)

Αν δεν καταλάβατε τι γράφω τότε είστε καλοταϊσμένοι του Ανδρεάκου! Αλλά να θυμάστε ένα πράγμα! ” Οι άδειοι κουβάδες κάνουν θόρυβο, όχι οι γεμάτοι” ! Προς γνώσιν και συμμόρφωσίν! Οι δε μηνυτήριες αναφορές που θα ακολουθήσουν για συκοφαντική δυσφήμιση θα είναι το ” THE END” της παράστασης ” Οι Ψεύτες” από τον θίασο του Δημάρχου Πέτρου Ανδρεάκου!

τέταρτον την μελέτη του έργου

68 2021 ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΓΥΘΕΙΟΥ

Αν διαβάσατε και ακόμα δεν θέλετε να καταλάβετε τότε σίγουρα είστε ψηφοφόροι του συνδυασμού Μ.Π.Ρ.Ο.Σ.Τ.Α. που θα πιστέψετε ότι και η απόφαση του δικαστηρίου δεν σας αφορά ως προς την ηθική, την τιμιότητα, και την διαφάνεια, που διέπει τον συνδυασμό!

Πρόσκληση του Τζανέτου Φιλιππάκου στο Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Τ.Σ. ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 5.5 ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ

Εισήγηση του Τζανέτου Φιλιππάκου στο Τεχνικό Συμβούλιο

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΖΑΝΕΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΥ

Επειδή υπηρετούμε την αλήθεια και την νομιμότητα

Στόχος μας όπως έχουμε αναφέρει και άλλες φορές είναι να υπηρετούμε τη νομιμότητα, την διαφάνεια, και το καλό του τόπου! Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο δημοσιεύουμε έγγραφα  για να έχετε εσείς την ευκαιρία να ενημερωθείτε σωστά και έγκυρα! Κατ’ αυτό το τρόπο μπορείτε να σχηματίσετε την σωστή γνώμη και άποψη για τον καθένα που υπηρετεί στην αυτοδιοίκηση!

Εδώ μπορείτε να δείτε το live Δημοτικό Συμβούλιο!

https://www.facebook.com/dimotikiagoratislakonias

Και προσοχή! Μην χτυπάτε άδειους κουβάδες, κάνουν πολύ θόρυβο!

Αφήστε μια απάντηση