Λίγο πριν το χάραμα

Λίγο πριν τελειώσει η ημέρα η συγκινητική, ( καταδίκες και Δημοτικό συμβούλιο), που να ξέραμε τι μας περίμενε! Η λάσπη ακόμα νωπή στα πρόσωπα των συμβούλων της αντιπολίτευσης! Κάποιοι χαρούμενοι που πέταξαν λασπουριά! Κάποιοι εθνικά υπερήφανοι και υπερήφανες που στήριξαν τους αδερφοξαδερφοκουμπαροσυμπέθερους!

Καλά εμείς τι φταίμε ρε παιδιά και δεν μπορούμε να ησυχάσουμε; αναρωτιόμαστε! Εκεί που είπαμε να η ξεκούραση, κεραυνός εν αιθρία η είδηση! ανασκούμπωμα τα μανίκια, άνοιγμα υπολογιστές, έρευνα, και πάλι έρευνα, μέχρι το πρωί!

Ήτανε μια φορά μάτια μου Κόρη Ξανθή

Ήτανε μια φορά μάτια μου Κόρη Ξανθή, και το μαλλί χτενούσε βράδυ πρωί, το χρήμα διαλαλούσε σ’ όλη  τη γη! τον κόσμο απειλούσε με φυλακή! Αυτά θα έλεγε η λαϊκή μούσα αν δεν γνώριζε την Κόρη την Ξανθή! Επειδή όμως γνωρίζει, και γνωρίζει πολλά δεν της τραγουδά! Την λυπάται! και την λυπάται για την κατάντια της! Κι αν τους ρωτήσεις γιατί βρε παιδιά; Θα σου πούνε ” όπου νάναι έρχεται!” και άιντε εσύ να καταλάβεις!

Σκάει η είδηση λοιπόν για την Κόρη την Ξανθή! Την κόρη την ψεύτρα, την κόρη την συκοφάντησα, την κόρη την λασπολόγο, την κόρη την άμυαλη, (αν είχε μυαλό θα πρόσεχε), την κόρη την θρασύτατη, που σίγουρα κυλιέται στο βούρκο της ανομίας, μαζί με την παρέα της!

Χρόνια στο κουρμπέτι με την ατιμωρησία στο τσεπάκι

Χρήμα μπόλικο, όπως κραυγάται η ίδια, έχει να διαθέσει, για να δει τους αντιπάλους της να πηγαίνουν φυλακή! Ε βέβαια! Έτσι έμαθε! μα δεν κατάλαβε ποτέ ότι ” πίσω έχει η αχλάδα την ουρά”. ”Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό”! ”γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος”! Όπως επίσης δεν έμαθε ότι ο πέλεκυς της δικαιοσύνης χτυπάει αμείλικτα όταν έρθει η ώρα σου! Ούτε τα λεφτά σου καταλαβαίνει, ούτε τη μαγκιά σου, ούτε τίποτα! Ας πρόσεχες σου λέει όταν πέσει η καμπάνα! Δεν ήξερες δεν ρώταγες;

Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα;

Και νάτην τώρα! την καλεί η δικαιοσύνη να απολογηθεί ενώπιόν της! Να πει και να εξηγήσει αυτά που έκανε, γιατί τα έκανε! Γιατί θέλησε να περάσει από πειθαρχικό συμβούλιο, συναδέλφους της, στέλνοντας ψεύτικα έγγραφα στην Προϊσταμένη Αρχή;

Κατηγορείσαι Κόρη Ξανθή ότι με μία πράξη σου τέλεσες περισσότερα του ενός εγκλήματα!

Κατηγορείσαι, ότι ενώ ήξερες την αλήθεια πια είναι, εσύ κατηγόρησες σύμβουλο της αντιπολίτευσης, ότι λείπει από τα συμβούλια, προσπαθώντας έτσι να πείσεις τον αρμόδιο προϊστάμενο να τον περάσει πειθαρχικό συμβούλιο! Έτσι είναι Κόρη Ξανθή; αυτό έκανες; είπες ψέματα για να τον στείλεις στο πειθαρχικό συμβούλιο; Αποδείχτηκε ότι έγραψες ψέματα! Και ενώ αυτός στάθηκε και στέκετε παλικάρι όχι μόνο απέναντι σε σένα αλλά και στους ομοίους σου, υπηρετώντας την νομιμότητα, την ηθική και την διαφάνεια,  εσύ τον κατηγόρησες ότι έλειπε από Δημοτικά Συμβούλια κι ας ήταν άρρωστος! Και είχε και ιατρική γνωμάτευση!

Επίσης τον κατηγoρήσατε ότι σε άλλο συμβούλιο που έγινε ήταν αδικαιολογήτως απών! Λέγατε ψέματα! καθώς στην συγκεκριμένη ημερομηνία δεν έγινε ποτέ συμβούλιο! 

Επίσης έβλαψες την τιμή του και την υπόληψή του, καταθέτοντας ενώπιον του προϊσταμένου τα παραπάνω γεγονότα! Εν γνώση σου πάλι έλεγες ψέματα! Είσαι ψεύτρα και συκοφάντησα λοιπόν! Μήπως θα κατηγορήσεις και μένα ότι αυτά που γράφω είναι ψέματα; Μην ξεχνάς ότι ποτέ δεν γράφω χωρίς να έχω αποδείξεις! 

Μήπως έχεις συγγένεια με την κ. Λυροφώνη Γεωργία;

Και η κ. Λυροφώνη έτσι βγήκε δημόσια σε κανάλια και κατηγόρησε συναδέλφους της συμβούλους! χωρίς να πει την αλήθεια στον κόσμο! Σπίλωσε και αυτή, την προσωπικότητα του Τζανέτου του Φιλιππάκου! Και του κυρίου Λιγνού, και του κυρίου Τραγάκη! Ενώ γνώριζε ότι έλεγε ψέματα! και ενώπιον τρίτων τα έλεγε! Δεν ξέρω βέβαια αν στείλει χαρτί στον προϊστάμενο όπως έκανες εσύ! Βέβαια αν αντιμετωπίσει και αυτή τη δικαιοσύνη για ακόμα μία φορά, βαραίνει αυτήν και μόνο αυτήν!

Η συγκεκριμένη κυρία δικάστηκε πριν μερικές ημέρες σε πολύμηνη  φυλάκιση με τριετή αναστολή! Ναι αλλά και εσύ έχεις δικαστεί με τριετή αναστολή! Πολλές συμπτώσεις και δεν μου αρέσει αυτό! Α ξέχασα! Και αυτή η κυρία είναι ξανθή! Αναρωτιέμαι! Πρωταγωνίστριες πάντα ξανθιές; Κάτι δεν πάει καλά!

Κυρία Λυροφώνη Γεωργία πρέπει να πεις την αλήθεια!

Στο αμέσως επόμενο άρθρο μας διερευνούμε το έργο των 2.600.000 ευρώ για την ανάπλαση του οικισμού του Γυθείου. Σε μια πρώτη έρευνα και ανάγνωση εγγράφων, φαίνεται να έχουν δίκιο οι τρεις σύμβουλοι (Φιλιππάκος, Λιγνός, Τραγάκης)! Καθώς η οδός από την διασταύρωση του Λεύκτρου (εθνική οδός Τρίπολης- Καλαμάτας) μέχρι και την είσοδο του Λιμένα Γυθείου, είναι η Ευρωπαϊκή οδός 961!

Κατά συνέπεια δεν είναι δημοτική οδός! Και δεν μπορεί ο Δήμος να κάνει αλλαγή οδοστρώματος! Αυτά όμως θα τα αναλύσουμε στο επόμενο άρθρο μας! Για την ώρα ας περιμένουμε να δούμε την ποινική διαδικασία στην αίθουσα του δικαστηρίου της Ξανθής Κόρης! Σίγουρα μια καταδίκη της ως ψεύτρα και συκοφάντισσα θα ταράξει σε μεγάλο βαθμό τα συναισθήματα των υποστηρικτών της! Καλή τύχη Κόρη Ξανθή!

Λόγια του συντάκτη

Η ιστοριούλα αγαπητοί μου αναγνώστες είναι φανταστική με γεγονότα μέσα από την ζωή! Βέβαια το ψέμα και η συκοφαντία είναι δυο κουστούμια που δεν έχουν μέγεθος! Αν είσαι ψεύτης- τρα και συκοφάντης -ισσα παίρνεις ένα και το φοράς! χάρισμά σου!

 

 

Αφήστε μια απάντηση