Αρχή της αντιπυρικής περιόδου

Από την 1η Μαϊου άρχισε επίσημα η αντιπυρική περίοδος σε όλη την Ελλάδα. Έγγραφα με συγκεκριμένες εντολές από την Πολιτική Προστασία κάνουν το γύρο του διαδικτύου προς ενημέρωση των πολιτών. Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανατολικής Μάνης ενημερώνει από την προσωπική της σελίδα στο facebook!

Παρατηρούμε ότι η ανακοίνωση έχει ημερομηνία 23 Μαρτίου 2022. Αυτά ισχύουν για τους πολίτες. Ενώ για τον Δήμο Ανατολικής Μάνης απλά είναι Δευτέρα. Δρόμοι ακαθάριστοι, ασυντήρητοι, κλαδιά άκοπα, είναι τα πρώτα σημάδια εγκατάλειψης! Το τι μας περιμένει και την φετινή χρονιά είναι ξεκάθαρο! Νωπές οι μνήμες από τις δυο προηγούμενες χρονιές 2020 και 2021!

Σχετικό έγγραφο της Πολιτικής Προστασίας

Από πολύ νωρίς, από ανθρώπους της Πολιτικής Προστασίας είχαμε την πληροφορία για σχετικό έγγραφο της Πολιτικής Προστασίας προς τους Δήμους της χώρας! Η επιβεβαίωση της πληροφορίας μετά από σχετική ανάρτηση στον ιστότοπο του δήμου Μαραθώνα! Δείτε τι αναφέρει:

https://marathon.gr/1%CE%B7-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF/

Επισήμανση: 1η Ειδική συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, 8 Απριλίου 2022! Κατόπιν αιτήματος της Πολιτικής Προστασίας

Αυτή είναι η πληροφορία σε γνώση μας! Η έρευνα για σχετική ανάρτηση του Δήμου Ανατολικής Μάνης; άνθρακες ο θησαυρός! Μάλλον  γιατί απλά είναι Δευτέρα!

Σε σχετικό μας τηλεφώνημα σε αρμόδιο του Δήμου Μαραθώνα ( εδώ τα στόματα είναι σφραγισμένα καλά υπό τον φόβο αντιποίνων) μας ενημερώνει ότι ήδη από το πρώτο 15ημερο του Απριλίου έπρεπε να έχει γίνει η πρώτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Ανατολικής Μάνης! Και κάθε 15ήμερο να γίνεται συνεδρίαση ως ορίζει η Πολιτική Προστασία!

Η ελπίδα μας; να δει κάποιος σύμβουλος της αντιπολίτευσης του Δήμου μας το άρθρο μας και να κινήσει τα νήματα! Και καθώς η προηγούμενη διετία έβαλε την σφραγίδα της ”πυρόπληκτος δήμος” ας μπει  κάποιος στον κόπο να ενημερώσει και τον κ. Εισαγγελέα! Καλό θα κάνει κακό δεν θα κάνει! Μιας και  η πρόσβασή μας στο έγγραφο αυτό είναι αδύνατη, ας βάλει κάποιος σύμβουλος το χεράκι του για την βοήθειά μας και τ ην προστασία του τόπου μας!

Δυστυχώς αναφορά της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λυροφώνη, στο έγγραφο αυτό δεν υπάρχει! Αναφορά κάνει μόνο σε ότι τι συμφέρει και πάντα ενάντια στο Φιλιππάκο και στους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης.

Θέματα συζήτησης 1ης συνεδρίασης Σ.Τ.Ο.

Τα θέματα συζήτησης στην πρώτη συνεδρίαση είναι θέματα πρώτων ενεργειών της Πολιτικής Προστασίας! 

Μια λιτανεία από τους ιερείς των ενοριών, είναι ότι καλύτερο μπροστά στην ανευθυνότητα των υπευθύνων! Και οι θιασώτες των θεατρινισμών της Δημοτικής Αρχής ” χαρωπά τα δυο τους χέρια τα κτυπούν!

Για γέλια και για κλάματα η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ανατολικής Μάνης

Προς ανάγνωση τα θέματα της δεύτερης συνεδρίασης σχετικά με τα όσα αναφέρει το σχετικό έγγραφο της Πολιτικής Προστασίας! Στο Δήμο Ανατολικής Μάνης απλά είναι Δευτέρα!

Ζητάμε από τη δημοτική παράταξη Ενωτική Κινήση Μάνης και άπο όλες τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης να θέσουν το θέμα αυτό στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Μεγάλος ντόρος από άδειους κουβάδες

Μεγάλος ντόρος από άδειους κουβάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Ενώ ο τόπος είναι κατακαϋμένη Αράχωβα, η Δημοτική Αρχή ως άδειος κουβάς προσπαθεί με τον θόρυβο που κάνει να κερδίσει τις εντυπώσεις! Μην καθαρίζετε τον Ακούμαρο και θα σας μείνουν οι κυβόλιθοι! Μην καθαρίζετε τον Ακούμαρο και θα έχετε ήπια κίνηση των οχημάτων σας όταν θα την κοπανάτε από τα σπίτια σας, εν όψει μιας καταστροφικής πυρκαγιάς!

Εις το επανειδείν Δημοτική Αρχή του τόπου μας! τουλάχιστον κτυπάτε τους κουβάδες με ρυθμό να το διασκεδάσουμε! Δώστε μόνο στη δημοσιότητα το υπ’  αρ. πρωτ: 2093/23.3.22 έγγραφο της Πολιτικής Προστασίας για  να δει ο κόσμος τα χάλια σας!

Αφήστε μια απάντηση