Σημαντική διάκριση για το Δημοτικό σχολείο Αρεόπολης

Σημαντική διάκριση για το Δημοτικό σχολείο Αρεόπολης στον μαθητικό διαγωνισμό «1821 μέτρα σε 200 δευτερόλεπτα». Ανέβηκε στο βάθρο της 1ης θέσης στην κατηγορία «Δημοτικά Ομαδικά» με παρουσίαση σε video ιστορικά σημεία. Άρρηκτα συνδεδεμένα με τα γεγονότα της Επανάστασης και με αναπαράσταση τον όρκο των Μανιατών.

Η ομάδα <<Μάνη- 17 Μαρτίου 1821>>

Την 1η θέση κατέλαβε το Δημοτικό σχολείο Αρεόπολης, στην κατηγορία «Δημοτικά Ομαδικά», στον διαγωνισμό «1821 μέτρα σε 200 δευτερόλεπτα»! Που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Η ομάδα «Μάνη – 17 Μαρτίου 1821» με 23 ψήφους, βγήκε πρώτη έναντι 32 ακόμη συμμετοχών στην ίδια κατηγορία, με παρουσίαση σε video ιστορικά σημεία, άρρηκτα συνδεδεμένα με τα γεγονότα της Επανάστασης και με αναπαράσταση τον όρκο των Μανιατών.

υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου με συνδιοργάνωση από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ) Πελοποννήσου, τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού έργου Φυσικής Αγωγής καθώς και τους Υπεύθυνους Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού (Υ.Φ.Α.ΣΧ.Α.) Πελοποννήσου.

Η βράβευση των νικητών του διαγωνισμού  την Κυριακή 15 Μαΐου, στις 12:00, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.

Συγχαρητήρια από εμάς σε όλους τους συντελεστές αλλά και στα παιδιά τα δικά μας!  

Δείτε περισσότερα στο www.apela.gr

Αφήστε μια απάντηση