Αναρτημένη απόφαση στη διαύγεια

Η με αρ. 80/2022 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ανατολικής Μάνης! Για επιχορήγηση Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Συλλόγου του Δήμου Ανατολικής Μάνης «ΜΑΝΗ 21ος Αιών».

Επτά χιλιάδες ευρώ (7000) για την διενέργεια εκδηλώσεων! Πρόεδρος του συλλόγου ο Γεώργιος Σαμπατακάκης ξάδερφος του κ. Δήμαρχου!  Όταν η Μάνη έχει καταστραφεί από τις δύο προηγούμενες φωτιές, ο Δήμαρχος μοιράζει χιλιάρικα για την διενέργεια εκδηλώσεων! Έργα στα χωριά δεν κάνει όμως για να φτιάξει πέτρινες δεξαμενές! Τα σχόλια δικά σας! Τα δέκα πυροσβεστικά αυτοκίνητα; πυροτέχνημα και αυτά; Οι Εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας που θα εκπαίδευε η Πυροσβεστική Υπηρεσία; χάσανε το δρόμο για το εκπαιδευτήριο και δεν έφτασαν ποτέ; άλλο πυροτέχνημα; Που είναι ο Εθελοντικός Πυροσβεστικός Σταθμός στα Κονάκια;

Που είναι  οι δηλώσεις- πυροτεχνήματα που έχετε ξεστομίσει; Μαθαίνω ότι είναι έτοιμος και ο κλαρινογαμπρός για υποψήφιος Δήμαρχος! Τουλάχιστον δεν προσέχετε και που τα λέτε! Έλεος πια! Σταματήστε τις μπούρδες που ξεστομίζετε κάθε τόσο! Σε ένα σοβαρό έργο για το Γύθειο, της ανάπλασης, και σ’ αυτό ψέματα είπατε! Κατηγορήσατε την αντιπολίτευση ενώ εσείς είστε οι ψεύτες! Και συνεχίζετε να κρατάτε αναρτήσεις για δημιουργία εντυπώσεων!

 Ψέματα ψέματα ψέματα! Αυτός ο φουκαριάρικος  ο τόπος θέλει την ησυχία του! Οι πολίτες θέλουν να ησυχάσουν από την καταστροφή που τους βρήκε! Αφήστε τα πυροτεχνήματά σας και φροντίστε να μην καεί πάλι ο τόπος!

Δείτε την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής

5.000 ζητάει ο ξάδερφος, 4000 προτείνει ο Δήμαρχος, 7.000 δίνει η επιτροπή! 

ΨΟ2ΣΩΨΗ-Σ64

Μανιάτη ξύπνα! Μάθε! Ενημερώσου

Μανιάτη ξύπνα! Μάθε! Ενημερώσου! Εσύ κλαις την μοίρα σου και αυτοί μοιράζουν ζεστό χρήμα σε συγγενικά τους πρόσωπα! Πόσο θα το ανεχτείς αυτό ακόμα;

Αφήστε μια απάντηση