Δείτε το πρώτο και δεύτερο μέρος! Εύβοια! οι αχόρταγοι χτυπούν ανελέητα!

Μάνη: οι Αδιάφοροι χτυπούν ανελέητα! οι πολιτικές μαριονέτες ΄΄Βουλευτές του νομού΄΄ φωτογραφίζονται για τα ΄΄social media”!

”O θρήνος της Μάνης” Μέρος 1ον

Το δεύτερο μέρος του ”θρήνου της Μάνης” σε λίγες ημέρες κοντά σας!

Η καταγραφή της κοροϊδίας της Κυβέρνησης είναι μια πραγματικότητα! Καταγράφεται από εμάς και αναδεικνύουμε πως μεταφέρεται από τις μαριονέτες της (βουλευτές του νομού) στους δημότες του δήμου Ανατολικής Μάνης! Ανήμποροι πάντα να ενεργήσουν τα δέοντα, καθώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη εμπαίζει και αυτούς τους ίδιους!

Συναντήσεις με αρμόδιους, φωτογραφήσεις με τους αρμόδιους, αλλά το αποτέλεσμα μηδέν! Βέβαια εμείς τους καταλογίζουμε την ευθύνη της παρέμβασης στην Εισαγγελία Γυθείου! Δεν ζητάμε αλλαγή απόφασης από ”Αθώος σε Ένοχος”! Ζητάμε παρέμβαση στον Υπουργό Δικαιοσύνης και στην Εισαγγελία Γυθείου για την καθυστέρηση έκδοσης κατηγορητηρίου για τους υπεύθυνους της καταστροφής! Σίγουρα υπάρχουν ένοχοι! Είμαστε πεπεισμένοι γι αυτό!

Κύριε -α Εισαγελέα Γυθείου τι περιμένετε; να μεγαλώσουν οι ελιές ώστε να μην υπάρχει ευθύνη; 

Πολυσυζητημένο θέμα ”κουκουλώματος των ενόχων” κυκλοφορεί ευρέως στην κοινή γνώμη του Δήμου Ανατολικής Μάνης! Η Εισαγγελία καθυστερεί στην έκδοση κατηγορητηρίου, Η Δημοτική Αρχή εξαφανισμένη από το προσκήνιο, οι Βουλευτές του νομού ” δεν κάνουν παρέμβαση στη δικαιοσύνη”! Κοινώς κουλουβάχαρτα!

Και οι πυρόπληκτοι όλων των κατηγοριών αφημένοι στην μοίρα που τους είχε προδιαγράψει η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής και της Πολιτικής Προστασίας! Δηλώσεις πυροτεχνήματα, πολιτικές φανφάρες, ένας Δήμαρχος δειλός, εξαφανισμένος, σύμβουλοι εμπλεκόμενοι σε οικονομικά σκάνδαλα, μια πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου που θα έκανε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ένας δικηγόρος της αντιπολίτευσης που θα συνέπραττε με τον Δήμαρχο για την κατάθεση μήνυσης κατά παντός υπευθύνου, είναι γεγονότα που συντελούν στον εμπαιγμό και στο ”δούλεμα” των πυρόπληκτων του Δήμου Ανατολικής Μάνης!

Σύντομα εις το επανειδείν!!!