Λίγα λόγια από το συντάκτη

Πέρασε ένας χρόνος από το χαμό του συμπατριώτη μας Κυριάκου Μιχαλολιάκου. Ο συνδυασμός του ”Μαζί για τον Τόπο μας”, επί ένα χρόνο με ”εικονικό” αρχηγό του συνδυασμού! Βέβαια, όλοι πίστευαν, πως αυτός ο επικεφαλής θα συνέχιζε μέχρι τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές! Ατύχησαν! Κοινώς ”δεν τους έκατσε”! Στην απέλπιδα προσπάθειά τους να βρουν αρχηγό, είχαν επαφές με διάφορους, οι οποίοι με την κατάθεση των διαπιστευτηρίων του συνδυασμού, αποχώρησαν! Έφτασαν λοιπόν δέκα μήνες πριν τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, με την ορφάνια να χτυπάει να χτυπάει έντονα την πόρτα τους!

Κάποιοι, σύμφωνα με την κοινή γνώμη, την ορφάνια του συνδυασμού, την είχαν βούτυρο στο ψωμί τους! Αυτό περίμεναν για να σερβίρουν με σουτ πλασέ, το όνομα του ”Batman” της Ευρώπης, κ. Παρασκευά Αδάμη ως αρχηγού του συνδυασμού. Το γκολ σίγουρο μπροστά στην ορφάνια, και ο συνδυασμός με ένα βαρύγδουπο όνομα στην αρχηγία, κατεβαίνει ακάθεκτος στις εκλογές! Πιστεύοντας στη νίκη, κτυπούν χαρωπά τα δυο τους χέρια, και το χαμόγελο πάει σύννεφο. Δεν έχουν καταλάβει ότι με το ξεκίνημα του αγώνα, έκαναν και φάουλ! 

Η απαξίωση των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης

Η απαξίωση των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, το πρώτο φάουλ του συνδυασμού ”Μαζί για τον Τόπο μας”! Έστειλαν δελτίο τύπου ή ανακοίνωση σε λακωνικές ιστοσελίδες εκτός Δήμου Ανατολικής Μάνης! Και δεν έστειλαν ούτε στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ που εδρεύει επί σειρά δεκαετιών στην Αρεόπολη, αλλά ούτε και σε εμάς (vachosradio, manispace)! Σημειωτέο το γεγονός, ότι όταν ήθελαν να δημοσιευτούν πράγματα εναντίον της Δημοτικής Αρχής, έτρεχαν σε εμάς!

Χωρίς βέβαια ποτέ να εισπράξουμε την δημόσια στήριξή τους! Στήριξη βρίσκαμε μόνο από την Ενωτική Κίνηση Μάνης και τον Τζανέτο Φιλιππάκο! Αν εσείς οι αναγνώστες μας γνωρίζετε τώρα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής, που έχουμε δημοσιεύσει σε αυτήν εδώ την ιστοσελίδα, αυτό οφείλεται στις νομικές συμβουλές που μας παρείχε το νομικό τμήμα της Ενωτικής Κίνησης Μάνης! Οι ” Μαζί για τον Τόπο μας” άφαντοι! Τώρα λοιπόν απαξίωσαν μαζί με εμάς και το ASTERI FM το μανιάτικο ραδιοφωνικό σταθμό! Στο σημείο αυτό δηλώνουμε το σεβασμό μας στην παράταξη του Πέτρου Ανδρεάκου, η οποία συνεχίζει και μας στέλνει email’s παρά τα όσα έχουμε γράψει εναντίον της!

Πότε ξανά η Μάνη είχε ”φερτό” διοικητή;

Πότε ξανά την Μάνη την διοίκησε ”φερτή” διοίκηση; Ποτέ! Στην απεγνωσμένη σας προσπάθεια για διοίκηση του Δήμου από το συνδυασμό σας, θα αλλοιώσετε την ιστορία της Μάνης! Μαζί σας και η ”Αδούλωτη Μάνη”! Τυχαίο ότι δεν βρήκατε Μανιάτη αρχηγό στο συνδυασμό σας; Του ύψους και του κύρους του αείμνηστου Κυριάκου Μιχαλολιάκου! Προφανώς το ”μπόϊ του” και το ”ανάστημά του” σας έφεραν στη δεύτερη θέση! Κάτι για το οποίο σταθήκατε κατώτεροι της περίστασης! Δεν είστε άξιοι συνεχιστές του!

Γιατί είστε διαπλεκόμενοι με τη Δημοτική Αρχή του Πέτρου Ανδρεάκου

Εκτός αυτού δεν συνεχίσατε τη συνεργασία του σε όποιο βαθμό και αν ήταν με τον Τζανέτο Φιλιππάκο! Προφανώς η απάντησή σας ή η ανταπόκρισή σας ανύπαρκτη στο πρόσφατο κάλεσμα του Μανιάτη αρχηγού της Ενωτικής Κίνησης Μάνης για ενότητα του αντιπολιτευτικού μετώπου! Και σε λίγο θα αρχίσετε να μιλάτε για ενότητα της αντιπολίτευσης! Που εκ των πραγμάτων, όπως μου έλεγε δικός σας άνθρωπος θα πρέπει να υπάρξει ενότητα!

Δείξτε σε μας τους πολίτες,

1)ότι δεν είστε διπρόσωποι!

2) δεν είστε στο σύνολό σας διαπλεκόμενοι με την νυν Δημοτική Αρχή!

3) ότι δεν είστε το δεκανίκι της!

4)ότι δεν επιλέξατε τον κύριο Αντιεισαγγελέα Εφετών κ. Παρασκευά Αδάμη, για να τον βάλετε στο χορό! Και αυτός χορεύοντας, εκτεθειμένος πια, να σας καθοδηγεί ώστε να μην σας παίρνει χαμπάρι κανείς!

Είστε στο σύνολό σας διαπλεκόμενοι ως παράταξη, γιατί αποδεχτήκατε Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ δημοτικός σύμβουλος και δικηγόρος κ. Δημήτριος Πέτρου να συμπράξει με τον Δήμαρχο, και να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για την φωτιά του 2021! Μια μήνυση που αφ’ ενός δεν κατατέθηκε ποτέ, αφ’ ετέρου δεν παραιτήθηκε κανείς σας ως ένδειξη διαμαρτυρίας!

Την διαπλοκή σας με τη Δημοτική Αρχή την αποδεικνύει και άλλο γεγονός! Ο δικηγορικός σύλλογος δήλωσε δια της προέδρου του κ. Ανθής Μπαλιτσάρη, την κατάθεση δικής του μήνυσης για το ίδιο θέμα! Δεν κατατέθηκε ποτέ! αντέδρασε ο δικός σας δικηγόρος κ. Πέτρου; Ποτέ!

Θα τρέξετε όμως κύριοι πυρόπληκτοι του συνδυασμού σας, αν ευοδωθεί η προσπάθεια του Τ. Φιλιππάκου για απόδοση ευθυνών, να πάρετε την απόφαση και να τρέξετε να κάνετε αγωγή για να αποζημιωθείτε! Εκτός και φροντίστε να μην ευοδωθεί η προσπάθειά του για να μην εκτεθείτε ανεπανόρθωτα!

Δεν υπογράψατε προτάσεις σημαντικές για τον τόπο!

Λάβατε προτάσεις από τον κ. Φιλιππάκο, α)για την διαχείριση των σύμμεικτων απορριμμάτων β) για τον επαναπατρισμό των οστών του Ηλία Μαυρομιχάλη! η ανταπόκρισή σας ανύπαρκτη στις προτάσεις! κρυφτήκατε από την ζήλια σας! γιατί αυτός και όχι εμείς! Στενάζουν οι πολίτες από την μεταφορά των σκουπιδιών! 

Ανύπαρκτες οι ενέργειές σας για τους πυρόπληκτους 2020-21

Εξ’ όλων των παραπάνω αγαπητοί κύριοι του ”Μαζί για τον Τόπο μας” σας αποδεικνύω ότι είστε ” Μαζί για την Πάρτη μας” και όχι ”Μαζί για τον Τόπο μας”!

Εκείνο που θα σας βολέψει καλύτερα είναι να είστε δεύτεροι. Η συνδιαλλαγή  με τον πρώτο είναι εύκολη!

Εις το επανειδείν ” Μαζί για την πάρτη μας”!

Υ.Σ.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου ώρα 7:32 π.μ.

Μήνυμα της προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Γυθείου κ. Ανθής Μπαλιτσάρη.

Σας επισυνάπτουμε το προσωπικό μήνυμα της κ. Ανθής Μπαλιτσάρη στο messenger όπως ακριβώς το λάβαμε!

” Πέτρο θέλω να σε ενημερώσω γιατί προφανώς δεν το γνωρίζεις ότι ο δικηγορικός σύλλογος και εγώ προσωπικά συντάξαμε αφιλοκερδώς πληθώρα μηνύσεων πληγέντων που έχουν ήδη κατατέθηκε ο δε δικηγορικός σύλλογος θα παραστεί προς υποστήριξη της κατηγορίας όπως ορίζει ο νόμος στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε πληροφορία με εκτίμηση Ανθή Μπαλιτσάρη”!

Λόγια του συντάκτη

Μέχρι και σήμερα που λάβαμε το μήνυμα από την κ. Ανθή Μπαλιτσάρη, δεν είχαμε από κανέναν κάποια σχετική ενημέρωση! Δεν θα αλλάξουμε την σύνταξη του άρθρου! Οφείλουμε όμως ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Μπαλιτσάρη για την ενημέρωση, και μια μεγάλη συγνώμη που θίξαμε το όνομα του Δικηγορικού Συλλόγου! Ελπίζουμε να γίνει δεκτή!