Είμαστε υπερήφανοι που υπηρετούμε την αλήθεια!

Ως εκπρόσωπος της δημοσιογραφικής ομάδας του www.vachosradio.gr και του www.manispace.gr δηλώνω ότι η ομάδα μας υπηρετεί την αλήθεια, και μόνο την αλήθεια, μας συμφέρει δεν μας συμφέρει! Υπόσχεσή μας είναι να ενημερώνουμε τους Μανιάτες και τις Μανιάτισσες με αληθινά γεγονότα και αποδείξεις και όχι με ψέματα και παραμύθια! Είμαστε εδώ γιατί αγαπάμε τον τόπο μας, αγαπάμε τη γη μας, και αγωνιζόμαστε να την παραδώσουμε καθαρή και ελεύθερη στα παιδιά μας!

Με τιμή και σεβασμό στην Μάνη και στους Μανιάτες και Μανιάτισσες         

Πέτρος  Καπερναράκος   Δημοσιογράφος

Εσείς που στηρίξατε τον Δήμαρχο Πέτρο Ανδρεάκο στις εκλογές του 2019

Αγαπητέ ιατρέ Ανάργυρε Μαριόλη

Θα συνεχίσεις να στηρίζεις τον Δήμαρχο Πέτρο Ανδρεάκο; θα συνεχίσεις να μπαινοβγαίνεις στο εκλογικό του γραφείο;

                                                                                                                                                                                                     

 

 

Αγαπητέ Δήμαρχε Πειραιά θα συνεχίζεις να στηρίζεις τον Δήμαρχο Πέτρο Ανδρεάκο; Αγαπητέ κύριε Μαντούβαλε;

Αγαπητή κύριοι θα συνεχίσετε να στηρίζετε Δήμαρχο Πέτρο Ανδρεάκο;

Αγαπητή κ. Πρόεδρε της Ένωσης Απανταχού Μανιατών κ. Κούβαρη

Θα συνεχίσετε να στηρίζετε Δήμαρχο Πέτρο Ανδρεάκο;

Αγαπητοί κύριοι και κυρίες που έχετε συνταχθεί με το συνδυασμό του Δήμαρχου Πέτρου Ανδρεάκου είστε της ίδιας ηθικής η διαφέρετε;

Αγαπητοί κύριοι και κυρίες εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού του Πέτρου Ανδρεάκου από το 2019 δεν έχουμε αμφιβολία για την ποιότητα της ηθικής σας! Ίδια ακριβώς με του αρχηγού του συνδυασμού σας!

Δεν είδαμε καμία παραίτηση και καταγγελία για λόγους ευθιξίας παρά τα όσα έχουν αποδειχθεί, σύμφωνα με την ταπεινή μας γνώμη, που προκύπτει από το αυτονόητο. Σημειώνουμε ότι δεν συμπεριλαμβάνουμε τους εκλεγμένους στα τοπικά , οι οποίοι ήταν ανεξάρτητοι! 

Η κ. Ελένη Δρακουλάκου ”κρεμασμένη στα μανταλάκια” από τον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης 

Τι σημαίνει αυτό; ότι ελέγχεται πειθαρχικά για ατασθαλίες στο Δήμο Ανατολικής Μάνης! Έπρεπε σήμερα να καθίσει απέναντι στους Εφέτες Δικαστές του Πειθαρχικού Συμβουλίου στην Πάτρα, αλλά ζήτησε αναβολή λόγω προβλήματος υγείας που της παρουσιάστηκε! Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά να είναι!

Η ατυχία που δέρνει την κ. Λυροφώνη; η θα πέσει ”φαγωμάρα” για το ξεμπρόστιασμα;

Προφανώς δεν γνώριζε η κ. Λυροφώνη την ημέρα που θα περνούσε Πειθαρχικό Συμβούλιο σύσσωμη η αντιπολίτευση. Επειδή δήθεν απουσίαζε αδικαιολόγητα από τα Δημοτικά Συμβούλια σύμφωνα πάντα με έγγραφό της προς τον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης! Κάτι για το οποίο διώκεται ποινικά στις 27 Απριλίου 2023 ύστερα από μήνυση του κ. Φιλιππάκου! Ότι την ίδια ημέρα θα περνούσε και η κ. Δρακουλάκου Ελένη, με αποτέλεσμα να γίνει βούκινο σε όλο το Δήμο Ανατολικής Μάνης!

Θα υπάρξει σωτηρία για την κ. Δρακουλάκου; καθώς μαθαίνουμε και για ποινικές διώξεις! Που θα μπορέσει να κρυφτεί μετά το ρεζιλίκι;

Διαβίβαση της Έκθεσης της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας προς:

α) Εισαγγελία Πρωτοδικών Γυθείου για την ποινική αξιολόγηση των διαλαμβανομένων σε αυτήν                                                                   

β) Στο Πταισματοδικείο Τρίπολης σε απάντηση εγγράφων του

γ) Στην Υπηρεσία του Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τις κατά κρίση ενέργειές του

Κύριε Κουμεντάκο Αντώνη πρόεδρε της Δ.Ε.Υ.Α.Α.Μ. ΨΕΎΔΕΣΤΑΙ ασυστόλως ενώπιον ακόμα και του Δημοτικού Συμβουλίου!

Αρνηθήκατε την ύπαρξη πορίσματος επί δύο φορές! Έχετε το χρόνο με δελτίο τύπου να ομολογήσετε την αλήθεια! Καθώς τις επόμενες ημέρες θα δημοσιεύσουμε τις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με το πόρισμα! Και τις ατασθαλίες που έχετε διαπράξει ως υπηρεσία με διαγραφή οφειλών προς άγραν ψήφων! Σκεφθείτε το πριν γελοιοποιηθείτε!

Εις το επανειδείν λίαν συντόμως!

Αγαπητοί Αναγνώστες μας! Εμείς θα συνεχίσουμε απτόητοι να υποστηρίζουμε την αλήθεια! Η Ηθική μας δεν μας επιτρέπει να παρεκτραπούμε της πορείας μας! Στηρίζουμε Τζανέτο Φιλιππάκο για το υψηλό επίπεδο ηθικής που τον διέπει, τον πατριωτισμό και το αδιάβλητο του χαρακτήρα του! Στην περίπτωση όμως που διαπιστώσουμε κάτι το οποίο είναι αντίθετο με το συμφέρον της Μάνης και των Μανιατών δεν θα διστάσουμε να σταθούμε απέναντί του και να δημοσιεύσουμε ότι έρθει στην κατοχή μας!