Πρωτοτυπία για δικαστικό λειτουργό

Ο κ. Πάρης Αδάμης, ανώτερος Εισαγγελέας και σε Ευρωπαϊκή θέση, παραιτήθηκε έξι χρόνια πριν βγει στη σύνταξη! Από τότε που ιδρύθηκε το Ελληνικό κράτος μοναδικός στο είδος του! Μοναδικός ! (βλακεία, σκοπιμότητα, η κρύβει κάτι άλλο αυτή η παραίτηση); σχολιάζει το ευρύ κοινό! Δεν περιμένουμε βέβαια να μας απαντήσει ο ίδιος! (που τέτοια τύχη;) Διαβάζοντας δημοσιεύματα σε διάφορες ιστοσελίδες, όλα δείχνουν, ότι κατήγγειλε την αναξιοκρατία, μόλις του είπε η κυβέρνηση ”come to δώθε! άσε να πάει και κανένας άλλος! Μέχρι τότε καμωνόταν! Όλα ήταν τέλεια!  Μας χάλασαν λοιπόν την βολεψιά και τώρα το παίζουμε πατριώτες! Που ξέρεις; Άμα γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση μπορεί να μας ξαναφωνάξουν!

ο μουγγός επικεφαλής της παράταξης Μαζί για τον Τόπο μας

Πέρασαν Εθνικές εορτές, πέρασαν θρησκευτικές εορτές και ούτε ένα χρόνια πολλά  από τον κ. Πάρη Αδάμη! Ούτε ένα Ζήτω η Μάνη! κι αναρωτιέμαι! μα τι στο καλό πατριώτης και δεν μιλάει Μανιάτικα; να ευχηθεί κάτι στους Μανιάτες και στις Μανιάτισσες; Φοβάται να μιλήσει; Δεν τον αφήνουν να μιλήσει; Δεν ξέρει να μιλήσει; Η το πάει μουλωχτά μουλωχτά να φτάσει ” ατουφέκιστος” στις εκλογές; Χωρίς να έχει εκτεθεί σε κανέναν κίνδυνο; Και έχει δίπλα του τ’ αηδόνι της Μάνης, που ωρύεται για τα κυβερνητικά και δεν σχολιάζει εδώ και καιρό τα δημοτικά τεκταινόμενα, σαν να μην υπάρχουν; Περίεργα πράγματα συμβαίνουν! Τσιμουδιά σε όλα τα επίπεδα!

Ο μουγγός επικεφαλής της παράταξης ”Μαζί για τον Τόπο μας”. ”Τον έφεραν να διοικήσει το Δήμο, ψιθυρίζει ο στενός του κύκλος! Σας φέρνω προσωπικότητα Ευρωπαϊκής εμβέλειας! σέρβιρε άλλος! χαρωπά τα δυο μου χέρια θα κτυπώ! τραγουδούσαν άλλοι! Μα αυτός σιωπά! γιατί άραγε; γιατί δεν απαντά στα ερωτήματα του απλού πολίτη που μεταφέρουμε μέσα από εδώ; Ποια η σχέση του με τον νυν Δήμαρχο από το 2011 μέχρι το 2017 και ενώ ήταν εν ενεργεία Εισαγγελέας στο Γύθειο; Πόσες μηνύσεις κατατέθηκαν εναντίον του Δήμαρχου και σε πόσες τιμωρήθηκε ο Δήμαρχος; Εκτός και αν ήταν σύννομος και αθωώθηκε! Λέμε όμως! αν υπήρξαν!

Τα κακώς κείμενα της Δημοτικής Αρχής επί θητείας του

Τα ανεπιτήρητα ζώα και η παράνομη χωματερή στο Σπαρτέα είναι τα θέματα για τα οποία έκανε τα ”στραβά μάτια” ως Εισαγγελέας Γυθείου! 

Για να ‘ρθει τώρα ως Σωτήρας να λύσει το πρόβλημα! Μα δεν λέει πως θα το λύσει! Προφανώς δεν ξέρει να το λύσει! η δεν θέλουν να βρουν λύση! τόσο ο ίδιος όσο και οι σύμβουλοί του! που δεν ανταποκρίθηκαν ποτέ σε πρόταση του Τζανέτου Φιλιππάκου. Μη θέλοντας να αγγίξουν τον νυν Δήμαρχο Πέτρο Ανδρεάκο! Το είδαμε άλλωστε και στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα ανεπιτήρητα ζώα! Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι τα ίδια θα συζητάμε!

Προσπαθούμε μέσω της έρευνας να μάθουμε περισσότερα! Βέβαια πληροφορίες λένε ότι ελέγχονται όλοι οι Δικαστικοί Λειτουργοί του Πρωτοδικείου Γυθείου! ” Έχει δοθεί από τον Οικονομικό Εισαγγελέα εντολή διερεύνησης ποινικών αδικημάτων για τους Εισαγγελικούς Λειτουργούς στο Πρωτοδικείο Γυθείου” μας είπαν συγκεκριμένα! Η απορία μας είναι από ποια χρονιά και μετά! Όταν μάθουμε θα μας λυθούν κάποιες απορίες! Δεν κατηγορούμε κανέναν, δεν προσβάλλουμε κανέναν! Ότι περιέλθει σε γνώση μας θα το δημοσιεύσουμε αμέσως!

Από ευνοούμενος του ΣΥΡΙΖΑ τώρα Εθνικιστής ο κ. Πάρης Αδάμης; δηλαδή κωλοτούμπας; δεν υπάρχει μια δήλωση! και εδώ ”ατουφέκιστος”.

Με την τοποθέτησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη, και το come to δώθε της Νέας Δημοκρατίας, τον βλέπουμε να δείχνει ανοχή στον αγωνιστή των Εθνικιστών Γιώργο Δημακόγιαννη! Αφού δεν εφαρμόζει την σιωπή στον Δημακόγιαννη, άρα ανέχεται τον αγώνα του! και βλέπουμε μια πλειάδα υποστηρικτών του Γιώργου να συμμετέχουν σε αναρτήσεις του! Βλέπει λοιπόν κανείς ξεκάθαρα, ότι πολύς κόσμος που ανήκει στην άκρα δεξιά να έχει προσχωρήσει στην παράταξη Μαζί για τον Τόπο μας! Επί αείμνηστου Κυριάκου Μιχαλολιάκου είχαμε τα ίδια; δεν θυμάμαι! ας με βοηθήσει κάποιος! Τώρα αν όλος αυτός ο κόσμος είναι από το ΛΑΟΣ η την Χρυσή Αυγή η τους ΕΛΛΗΝΕΣ αυτό δεν το ξέρω! Σημασία έχει ότι σε δημοτικό επίπεδο συσπειρώνεται η άκρα δεξιά στην παράταξη του κ. Αδάμη Μαζί για τον Τόπο μας.

Συνεχίζουμε την έρευνα 

Συνεχίζουμε την έρευνα καθώς διάφορα στοιχεία έρχονται στην διάθεσή μας! Κάποιος μας έλεγε για υπόθεση στο αρχείο! δεν γνωρίζουμε αν ισχύει και το ερευνούμε! Θα σας κρατάμε ενήμερους για ότι νεότερο!