Γράφει η Χρύσα Ταβουλάρη
Δημοσιογράφος

Γύθειο Λακωνίας! η πρώτη πόλη που τόλμησε!

Ενημερώνουμε ότι μετά από επικοινωνία του συλλόγου μας με την εταιρεία που ανέλαβε την τοποθέτηση ενημερωθήκαμε ότι σήμερα θα επιχειρηθεί να μπει το αναβατόριο στην σκάλα απέναντι από το πνευματικό κέντρο ,τοποθέτηση που δεν έγινε πριν 15 μέρες ,γιατί όπως ενημέρωσε το σύλλογο μας η εταιρεία ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ κάποιοι κάτοικοι …στα χαμηλά άγνωστο γιατί. Ο σύλλογος μας έδωσε μάχη να μπουν αναβατόρια και προς τιμή του ο Π. Ανδρεάκος ήταν ο μόνος που πίστεψε σ αυτό το έργο και το υλοποίησε. Αν κάποιοι στον Ακούμαρο δεν θέλουν αναβατόρια για διάφορους λόγους δεν πειράζει ο Ακούμαρος έχει πολλές σκάλες ….

Αρκεί να συμφωνούν… οι στα χαμηλά … και οι στα ψηλά….

Αρκεί να συμφωνούν ότι δεν θέλουν αναβατόριο κι αυτοί στα χαμηλά κι αυτοί που ανεβαίνουν 80 σκαλοπάτια ,γέροντες ,μανάδες με παιδιά κλπ….Κι επειδή προσωπικά άκουσα ότι το έργο είναι ,λέει ,προεκλογικό ελπίζω πίσω από τις αντιδράσεις να μην είναι …προεκλογικοί λόγοι .Το έργο έχει εκπονηθεί με πίεση του συλλόγου μας πριν 2,5 χρόνια κι αν δεν υπήρχε η πανδημία και η μεγάλη έλλειψη υλικών θα είχε ολοκληρωθεί .

Περιμένουμε και από την αντιπολίτευση και από τους νέους υποψήφιους διεκδικητές του Δήμου Αν.Μάνης να στηρίξουν το έργο.Για μας στον Ακούμαρο είναι έργο επιβίωσης και δεν θα το χαρίσουμε σε …προεκλογικές προσωπικές τακτικές κανενός.