Ο Γιώργος Δαρμής με καταγωγή από την Μάνη…

Ο Γιώργος Δαρμής γεννήθηκε στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1998. Ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές στο πιάνο στην ηλικία των 9 ετών κ 16 ετών απέσπασε το Δίπλωμα πιάνου με Άριστα παμψηφεί και Α βραβείο καθώς κ το πτυχίο της Αρμονίας. Τέλειωσε με Άριστα τις πτυχιακές του σπουδές στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο ,στην κατεύθυνση πιάνου με καθηγήτρια τη διεθνούς φήμης πιανίστρια Έλενα Μουζάλα καθώς και το μεταπτυχιακό του στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου πάλι στην κατεύθυνση πιάνου-μουσική ερμηνεία με την ίδια υπεύθυνη καθηγήτρια. 
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια από διεθνούς φήμης πιανίστες, συμμετείχε και συμμετέχει ως σολίστας σε πολλές μουσικές εκδηλώσεις και παραστάσεις και μιούζικαλ σε χώρους όπως στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Εθνική Λυρική Σκηνή, Παρνασσός, Δημοτικό θέατρο Πειραιά καθώς και σε άλλους αξιόλογους χώρους σε όλη την Ελλάδα αλλά κ στην Κύπρο. 
Έχει αποσπάσει για την πιανιστική του ερμηνεία πολλά βραβεία όπως 2 Πρώτα Πανελλήνια βραβεία Πιάνου, 2 Πρώτα Βραβεία Διεθνή και ένα Δεύτερο Διεθνές σε διαδικτυακούς διαγωνισμούς στη Γαλλία, Αμερική και Ισπανία καθώς και άλλα βραβεία κ τιμητικές διακρίσεις.

Και τώρα στο  “Carnegie Hall” της Νέας Υόρκης

Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως στις 11 Ιουλίου και ώρα 20:00 θα παρευρεθώ για συναυλία στο “Carnegie Hall” της Νέας Υόρκης, που γίνεται προς τιμήν των νικητών του διεθνούς διαγωνισμού “Golden Classical Music Awards” και από τον οποίο κέρδισα το Α βραβείο πιάνου. Θα χαρώ πολύ και θα είναι μεγάλη μου τιμή, να με ενισχύσετε με την παρουσία σας στην πρώτη μου εμφάνιση σαν ανερχόμενος πιανίστας στο εξωτερικό. 
Σας ευχαριστώ πολύ.
 
Εμείς από την πλευρά μας θα του ευχηθούμε καλές επιτυχίες και σταδιοδρομία σε αυτό που κάνει!
 
Δείτε το σχετικό βίντεο