Τι σημαίνει ”Αγύρτης”

Αναζήτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση  διαβάστε εδώ  την έννοια της λέξης χαρακτηρισμού προσώπου ” αγύρτης’‘!   ”πρόσωπο που εξαπατά τους άλλους” ! Συνώνυμες λέξεις  ”απατεώνας,  κατεργάρης”! ”κομπογιαννίτης, τσαρλατάνος” ! 

Η μελέτη της ” ανάπλασης του Γυθείου” αξίας 2.600.000 ευρώ

με υπογραφή ο κ. Πέτρου Τσιριβάκου  πολιτικού μηχανικύ Π.Ε με Α’ β και θεώρηση από τον κ. Βασίλειο Βερούτη πολιτικό μηχανικό Π.Ε. με Α’ β.

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο και οι δυο για το κτίριο στο λιμένα Γυθείου

Κατηγορούμενοι για σύμπραξη με τον Δήμαρχο Πέτρο Ανδρεάκο

Με καταδίκη όλοι από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Γυθείου 

Με καταδίκη από το Τριμελές Πλημελειοδικείο Γυθείου και ο Δήμαρχος Πέτρος Ανδρεάκος και οι δύο υπογράφοντες την μελέτη Πέτρος Τσιριβάκος και Βασίλειος Βερούτης!  Η ποιότητα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ανατολικής Μάνης!

Σχετικά με την μελέτη της ΄΄ανάπλασης του Γυθείου”

Ο συντάξας την μελέτη Πέτρος Τσιριβάκος αναφέρει στην δεύτερη σελίδα της μελέτης:

Αναζήτηση για το ΦΕΚ 21/1874 της 17.4.1874

 

αναζήτηση με την ημερομηνία 17-04-1874

Κουμουνδούρο βρήκαμε, Αραβικά βρήκαμε, ΦΕΚ 21/1874 δεν βρήκαμε! Παράκληση  στον κ. Τσιριβάκο Πέτρο αν το έχει να μας το δώσει σε φωτοτυπία για το αρχείο μας! Παράκληση θερμή για την βοήθειά σας!

Αναζήτηση για ρυμοτομικό σχέδιο Γυθείου

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση διαβάστε εδώ  υπάρχει ανάλογο δημοσίευμα 

Δεν βρήκε η αναζήτησή μας τίποτα από όλα αυτά που αναφέρει ο κ. Τσιριβάκος στην δεύτερη σελίδα της μελέτης!

Στην τρίτη σελίδα της μελέτης της ”ανάπλασης του Γυθείου”

Τα αποτελέσματα της αναζήτησης

Δυστυχώς η αναζήτηση δεν απέδωσε καρπούς! Αντίθετα το αποτέλεσμα της έρευνας είναι ότι με η υπ’ αριθ. απόφαση 80984/3407 της 26 Νοεμβρίου 1986  δίνει το γενικό πολεοδομικό σχέδιο των οικισμών Γυθείου και Μαυροβουνίου του Δήμου Γυθείου! 

Όπως επίσης

 και το σχετικό ΦΕΚ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ - PDF Free Download

Αντίδραση Φιλιππάκου Τζανέτου

Τι είπε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δήμαρχος Πέτρος Ανδρεάκος

……… δεν είναι απλά μελέτες που τις κάνει ο οποιοσδήποτε. Θα πρέπει να σεβόμαστε και το μελετητή και καλό θα είναι οι αντίθετες απόψεις τέτοιων έργων να έχουν ένα έγγραφο από παρόμοιο επιστήμονα όπως οι μελετητές!

Κύριε Δήμαρχε σίγουρα δεν τις κάνει ο οποιοσδήποτε αυτές τις μελέτες! Τις κάνει μόνο ένας υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ανατολικής Μάνης καταδικασμένος για παρανομίες (όπως αναφέρουμε παραπάνω). Καθώς επίσης αυτοί που έχουν αντίρρηση με την μελέτη του έργου δεν χρησιμοποιούν επιστήμονες καταδικασμένους για παρανομίες! Απλά ενημερώνονται από επιστήμονες υψηλού επιπέδου μόρφωσης και εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους! Και δεν είναι καταδικασμένοι όπως εσείς κύριε Δήμαρχε για παρανομίες σε συνεργασία με υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ανατολικής Μάνης! 

Όσον αφορά τον κ. Χαρίλη Τζανετάκο προφανώς έχει πέσει θύμα της παραπληροφόρησής σας! 

Υπάρχουν ”Αγύρτες” στο Δήμο Ανατολικής Μάνης;

Η δημοσιογραφική έρευνα κατέγραψε και δημοσίευσε τα στοιχεία που συνέλεξε από διάφορες πηγές! Θα περιμένουμε την τελική έκβαση ης μελέτης ” ανάπλαση οικισμού Γυθείου” για να βγάλουμε όπως και εσείς τα συμπεράσματά μας! Όπως επίσης θα πλανάται και το ερώτημα για την νομιμότητα αυτής της μελέτης μιας και τα ΦΕΚ που αναφέρονται σε αυτή δεν έχουν προσκομισθεί μαζί με τη μελέτη!

Παράκληση προς τους κ.κ. Φιλιππάκο, Λιγνό, Τραγάκη

Παράκληση δική μας αγαπητοί κύριοι να πράξετε τα δέοντα, για την νομιμότητα της μελέτης, ώστε να μην καταλήξουν τα χρήματα σε ημέτερες τσέπες βάσει της στερημένης σε νομιμότητα μελέτης του έργου!

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση